Kungliga Borgen

Förföriskt vacker med ett perfekt läge på Gärdet.

Kungliga Borgen

Med Stockholms vackra silhuett som bakgrund!

BRÖLLOP, FEST OCH FIRANDEN MED UTSIKT

BRÖLLOP, FEST OCH FIRANDEN MED UTSIKT

På Kungliga Borgen bjuds ert sällskap på skönhet, elegans och en milsvidd utsikt över Stockholm. Beläget på Gärdet och med möjligheter till mingel och sittande middagar såväl inomhus som utomhus, får ni exklusiv tillgång till hela området vid bokning.

ÖSTERMALMS STOLTHET

På sagolika Kungliga Borgen firar du allt som är värt att firas. Stort som smått. En modern plats som är inspirerad av sitt kungliga arv. Varmt men elegant – lekfullt men stilrent.

Med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över staden och närmare sju kyrktorn, är denna lokal något alldeles extra som bara måste upplevas!

När skymningen faller tänds borggårdens gamla lyktor, eldkorgar och marschaller. Den nedsänkta markbelysningen lyser upp mot husfasader och träd. Vi värdesätter kärleken till mat, små detaljer i genomförandet och en mycket engagerad personal.

Bokning innebär exklusiv tillgång till Kungliga Borgen, Prinsens Hus, borggården och trädgården. Tillsammans erbjuder ytorna möjlighet för upp till 200 gäster sittande och ca 400 gäster för mingel utomhus.

Erik Kask

CLIENT MANAGER & PARTNER

”Kungliga Borgen ger dig möjlighet att bjuda in till en fantastisk fest med Stockholms vackra silhuett i bakgrunden.”

Gör förfrågan
Boka