Oscarsteatern

Oscarsteaterns röda och guldfärgade detaljer, gör lokalen till en pampig och glamorös miljö för event. Boka en kostnadsfri lokalvisning så bjuder vi på frukost eller lunch!

Oscarsteatern

Teatern är en 100-årig jugendpärla med anrik historia och levande verksamhet som operett- och musikalscen. Oscarsteatern erbjuder förstklassiga mötesmöjligheter i en alldeles underbar miljö.
En pampig miljö

En pampig miljö

Oscarsteaterns röda och guldfärgade detaljer, gör lokalen till en pampig och glamorös miljö för event. Gästantalet på 944 personer avser sittande i själva teaterlokalen medan Guldfoajen rymmer cirka 100 sittande matgäster. I matsalen på Tredje Raden finns plats för 80 sittande matgäster.

Oscarsteatern - en storslagen pärla med förstklassiga mötesmöjligheter

Mitt i centrala Stockholm ligger Oscarsteatern, alldeles intill Centralstationen och Arlanda Express. Här finns möjlighet att skapa fantastiska nöjespaket för såväl större som mindre event, till exempel kulturella produktioner, bolagsstämmor eller seminarier.

Stora salongen rymmer 944 platser och har förstås utmärkt scenteknik och belysning för det ambitiösa eventet. Det finns också andra utrymmen som passar utmärkt som festlokal, till exempel Guldfoajén och Tredje raden.

Bilder

Erik Kask

Lokalansvarig

”Vimmel och mingel i Oscarsteaterns Guldfoajé är något alldeles speciellt. Har du stora planer? Teatersalen rymmer det mesta!”

Gör förfrågan