Scalateatern

Spännande, nyklassisk karaktär på Scalateatern. Boka en kostnadsfri lokalvisning så bjuder vi på frukost eller lunch!

Scalateatern

Den anrika teaterlokalen erbjuder ett flertal olika rum för event och möten. Ett nöjespalats för dina sinnen!
PREMIÄRKÄNSLA FÖR MINGEL, MIDDAG ELLER KONFERENS

PREMIÄRKÄNSLA FÖR MINGEL, MIDDAG ELLER KONFERENS

Anrika Scalateatern har en spännande nyklassisk karaktär som skänker tyngd och genuinitet till ditt event. Scalateatern är en av Stockholms äldsta privatteatrar som 2018 firar 100 år. I dessa anrika lokaler har legendarer som Jan Malmsjö, Harriet Andersson, Allan Edwall och Monica Zetterlund uppträtt.

Mer än bara teater

Den stora salongen för upp till 534 sittande gäster är förstås perfekt för konferens, paneldebatt och andra event där fokus ligger på estraden. Även om sällskapet inte är större än 200 gäster får man ändå en "fullsatt" känsla.

Scalateaterns foajé lämpar sig utmärkt för mingelevent, fristående eller i anslutning till ett "main event" i Salongen eller Restaurangen. Restaurangen passar för mindre sällskap upp till 70 sittande eller 100 minglande gäster. I Scalateaterns källare finns plats för ytterligare omkring 130 minglande gäster.

Scalateatern ligger mitt i Stockholm bara ett stenkast från Norra Bantorget, på bekvämt promenadavstånd från Stockholm Central och större hotell i närheten. 

Bilder

Erik Kask

Lokalansvarig

”Upptäck Scalateaterns alla möjligheter! Här finns rum för middag, mingel och riktigt bra scenframträdanden - perfekt för företagsevent.”

Gör förfrågan