SKYDDSRUMMET DIGITAL STUDIO

En unik eventlokal på Söder Mälarstrand, tillgänglig för att spela in föreläsningar, paneldebatter, podcasts och mycket mer!

Läs mer om vilka paket som finns att hyra: SKYDDSRUMMET Digital Studio

EN DIGITAL MÖTESPLATS VID VATTNET

EN DIGITAL MÖTESPLATS VID VATTNET

Vår grundtanke är att göra det lätt och bekvämt för dig att skapa och genomföra ett event från ax till limpa. Nu har vi en digital mötesplats redo att nyttjas för alla företag där ute som vill kommunicera med sina kunder eller medarbetare under denna speciella period. 

I Skyddsrummet har vi möjlighet att erbjuda arrangemang av allt från affärsmöten och webbinarier till mer informella nöjesevent. Lokalen kommer fortfarande finnas tillgänglig för fest, bröllop och företagsevent och är därför uppbyggd som en flexibel mötesplats.

Westers VD Mårten Kask berättar mer,

"Skyddsrummet är känd som en unik eventlokal och kommer nu att bli en flexibel studio där våra kunder kan genomföra såväl små som stora produktioner. Med sin centrala placering och spännande inredning är lokalen perfekt att använda som digital studio under dagtid och anordna andra typer av event på kvällarna. Dessutom är den tvådelad, precis som VENUE 81, vilket gör det möjligt att arrangera hybridmöten när pandemin väl är över."

Mårten Kask

VD

”Vill ni veta mer?”

Kontakta mig här!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka