Stadsgårdsterminalen

Slussens nya kulturcenter erbjuder en rad olika ytor för event och fest!

Stadsgårdsterminalen

Den tidigare terminalen är nu omgjord till ett kulturcenter fyllt med potential för event!
Stadsgårdsterminalen

Stadsgårdsterminalen

Från rederiverksamhet till kulturverksamhet. Stadsgårdsterminalen bjuder på en unik upplevelse med ett härligt läge, fantastiska utsikter och flexibla eventlokaler.

Stadsgårdsterminalen har ett fantastiskt läge precis vid Slussen i Stockholm, med utsikt mot vattnet från de gamla avgångs- och ankomsthallarna. Lokalen är indelad i olika ytor för skräddarsydda event:

Ankomsthallen är ditt första möte med huset när du kommer från Slussen till Stadsgårdsterminalen. Lokalen har helt öppen planlösning samt ingång med direkt access till Slussen och är dryga 700 kvm stor.

Avgångshallen har direkt utsikt över Franska Bukten och Djurgården. En unik plats där känslan av fartyg dröjer sig kvar och man med enkla medel kan skapa magi. Ytan är närmare 900 kvm stor.

Kollektivet Livet Bar & Scen, med sitt publiktak på 500 personer, enastående utsikt och ett utomordentligt ljudsystem, kan stolt tillhandahålla en plats för musik, kultur och event som Stockholm saknat. Ytan bjuder på direkt utsikt över Franska Bukten och Djurgården.

Tullen, en relik från den gamla terminalen lever kvar än idag. Här hittar du förhörsrum, visitations-rum och den faktiska tullen. En underlig och särpräglad plats med spektakulär utsikt.

Kartrummet erbjuder ett mindre rum för konferens, möten och fest. Rummet kläds av vackra kartor på väggarna och har en härlig utsikt över vattnet som är svår att slå!

bilder

Jesper Kask

VD

”Stadsgårdsterminalen erbjuder massor av härliga möjligheter för skräddarsydda event. Kontakta oss för en visning!”

Gör förfrågan