Konferens eller fest på båt?

Inget ramar in så mäktigt som Stockholms omringande vatten. Har ni frågor eller funderingar kring ert event? Boka en kostnadsfri eventkonsultation på länken nedan!

Vill du ha en riktigt rofylld upplevelse, eller en helt sjövild? Upptäck våra flytande festlokaler! Hyr båt, fartyg eller ponton för fest och konferens, kliv på i centrala Stockholm och ge dig direkt ut i vår vackra skärgård.

Att hyra festlokal på båt ger eventet en lyxig känsla

Har du alltid drömt om att välkomna gästerna till en oförglömlig upplevelse. Att hyra en båt som festlokal låter er sola i skärgårdens glitter samtidigt som ni får en världsunik utsikt som inramning. Vi erbjuder flera lokaler i form av båtar, fartyg och pontoner, med fantastiska möjligheter att skapa magnifika event i Stockholm. Njut av Stockholms allra vackraste platser och utsikter på Vielle Montagne, M/S Riddarholmen, M/S Riddarfjärden eller Sjö & Land.

Sjö & Land är en historisk lokal på Strandvägen med anor från tidigt 1900-tal i Stockholm. Idag är eventlokalen nyrenoverad, med allt för ett lyckat bröllop, konferens eller fest. På soldäcket kan ni skåda en magisk utsikt över Djurgården, med vattenskvalp och sjödoft precis vid fötterna. Pontonen ligger perfekt på Strandvägskajen vilket innebär närhet till centrala Stockholms alla nöjen och sevärdheter. Hyr festlokal på båt eller ponton så lovar vi att ni får en upplevelse ni sent kommer att glömma!

Vi har flera olika möjligheter att hyra både båtar och festlokaler och lång erfarenhet av att ordna event. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt festlokal, mat och dryck, tema, underhållning och mycket mer - om du så önskar! Med över 30 års erfarenhet vet vi vad som krävs för en lyckad tillställning, och hjälper dig från start till mål med ditt event.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka