Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta på Stockholms främsta leverantör av catering och event? Vi söker dig som vill göra karriär hos oss!  Westers drivs från Liljeholmen där vi har vårt huvudkontor, lager och cateringkök. Vi har en gemensam passion för bästa tänkbara service – vår inställning är att ingenting är omöjligt när det kommer till att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Eventkock

Vi söker dig med en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss - din kreativitet, innovation och trendmedvetenhet genomsyrar allt du gör. Du sätter kunden i fokus, motiveras av prövningar och eftersträvar perfektion! Du vill utveckla och säkerställa presentation, arbetssätt och ta vara på kreativa idéer genom att förverkliga dessa. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. 

Skicka ditt cv och personligt brev till jobb@westers.se. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på info@westers.se.

Ansök till Westers Academy!

I augusti 2019 startar Westers Academy för sjätte året i följd – utbildningen som ger dig en gyllene chans att komma in i restaurang- och eventbranschen och att lära dig ett yrke för livet. Under tre dagar får du lära dig grunderna i servering, lära känna eventvärlden och oss på Westers. Efter Westers Academy får du möjlighet att jobba extra hos oss som servitris / servitör, garderobiär eller kockassistent på våra event. Utbildningen genomförs under tre dagar i augusti i vår eventlokal VENUE81 på Drottninggatan 81 i Stockholm. Utbildningen är kostnadsfri.

Du som söker till Westers Academy måste vara minst 17 år och tala god svenska. Följ länken för att skicka in din anmälan - Westers Academy

Hos oss på Westers är tempot högt och du erbjuds en konkurrenskraftig lön och stora karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill göra ett avtryck i vår bransch och som brinner för service och kvalitet. Hör gärna av dig, även om vi inte skulle ha en passande tjänst ledig just nu. Skicka ett mail till oss med en kort presentation, eller använd formuläret här nedan. Tack!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.