Jobba hos oss

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta på Stockholms främsta leverantör av catering och event?

Lediga tjänster

Sök till Westers Academy!

Westers Academy – utbildningen som ger dig en gyllene chans att komma in i restaurang- och eventbranschen och att lära dig ett yrke för livet. Under tre dagar får du lära dig grunderna i servering, lära känna eventvärlden och oss på Westers. Efter Westers Academy får du möjlighet att jobba extra hos oss som servitris / servitör, garderobiär eller kockassistent på våra event. Utbildningen genomförs under tre dagar i vår eventlokal VENUE81 på Drottninggatan 81 i Stockholm. Utbildningen är kostnadsfri. Vi återkommer med datum men det går bra att skicka in er anmälan redan idag.

Du som söker till Westers Academy måste vara minst 17 år och tala god svenska. Följ länken för att skicka in din anmälan - Westers Academy

Spontanansökan

Hos oss på Westers är tempot högt och du erbjuds en konkurrenskraftig lön och stora karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill göra ett avtryck i vår bransch och som brinner för service och kvalitet. Hör gärna av dig, även om vi inte skulle ha en passande tjänst ledig just nu. Skicka en spontanansökan till oss på personal@westers.se med CV och personligt brev.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.