MENY

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta på Stockholms främsta leverantör av catering och event? Vi söker dig som vill göra karriär hos oss!  Westers drivs från Liljeholmen där vi har vårt huvudkontor, lager och cateringkök. Vi har en gemensam passion för bästa tänkbara service – vår inställning är att ingenting är omöjligt när det kommer till att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.

Är du Westers köksmästare ute på våra events?

Nu letar vi efter en souschef/assisterande köksmästare med långsiktiga ambitioner att utvecklas med oss. Du kommer att vara en viktig kugge i vår verksamhet som ansvarig för kök och matlagning ute på våra events runt om i Stockholm.

Du är en engagerad ledare som tillsammans med vår fantastiska personal säkerställer högsta leveranskvalité mot våra kunder. Arbetet sker med bas på eventen för genomförande och kvalitetssäkring, men kommer även att ske i produktionsköket tillsammans med köksmästare för att utveckla och förverkliga era kreativa idéer tillsammans.

Vi söker dig med en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss - din kreativitet, innovation och trendmedvetenhet genomsyrar allt du gör. Du är en god ledare som nu erbjuds möjlighet att vara med i rekryteringen av ditt eget team utifrån Westers riktlinjer och policy i samråd med köksmästaren.

Du sätter kunden i fokus, motiveras av prövningar och eftersträvar perfektion! Du vill utveckla och säkerställa presentation, arbetssätt och ta vara på kreativa idéer genom att förverkliga dessa. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Arbetstiden kommer att vara fördelad på dagtid, kvällstid och varannan lördag.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi tar hand om varandra och är ett företag med högt i tak. Westers växer och idag är vi ca 50 anställda och har två egna unika lokaler i Stockholm för våra event. Vill du vara med och skapa upplevelser som våra kunder kommer ihåg, uppskattar och bär med sig?

Hör av dig så ses vi över en kopp kaffe!

Skicka ditt cv och personligt brev till jobb@westers.se. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta oss på info@westers.se.

Westers söker flera drivna kockar

Westers söker flera drivna kockar, både rutinerade men också yngre med ambition, glöd och vilja.

Westers strävar efter att vara en arbetsplats med hög yrkesstolthet där vi lär av varandra och delar våra erfarenheter för att växa som företag. Vi behöver utöka vårt fantastiska team med självgående och kompetenta kockar, är du en av oss som har drivet att vara med och utveckla Westers?

Vi söker dig som brinner för ditt yrke, något som genomsyrar ditt arbete. Du trivs med tuffa utmaningar och går in med en positiv inställning, det är under press du levererar som bäst. Du vill vara med och skapa upplevelser som våra kunder kommer ihåg, uppskattar och bär med sig. Du sätter kunden i fokus, motiveras av prövningar och eftersträvar perfektion! Du vill utveckla och säkerställa presentation, arbetssätt och ta vara på kreativa idéer genom att förverkliga dessa. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi tar hand om varandra och är ett företag med högt i tak. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Westers växer och idag är vi ca 50 anställda och har två egna unika lokaler i Stockholm för våra event. Arbetet är förlagt dagtid i produktionsköket i Liljeholmen med rullande schema och arbete varannan lördag samt var 4:e vecka till kl 18.00.

Vi söker energi, tålamod, kunskap och lagspelare!

Maila CV med personligt brev till jobb@westers.se.

Ansök till Westers Academy i dag!

I augusti 2018 startar Westers Academy för femte året i följd – utbildningen som ger dig en gyllene chans att komma in i restaurang- och eventbranschen och att lära dig ett yrke för livet. Under tre dagar får du lära dig grunderna i servering, lära känna eventvärlden och oss på Westers. Efter Westers Academy får du möjlighet att jobba extra hos oss som servitris / servitör, garderobiär eller kockassistent på våra event. Utbildningen genomförs under tre dagar i augusti i vår eventlokal VENUE81 på Drottninggatan 81 i Stockholm. Utbildningen är kostnadsfri.

Du som söker till Westers Academy måste vara minst 17 år och tala god svenska. Följ länken för att skicka in din anmälan - Westers Academy

Hos oss på Westers är tempot högt och du erbjuds en konkurrenskraftig lön och stora karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som vill göra ett avtryck i vår bransch och som brinner för service och kvalitet. Hör gärna av dig, även om vi inte skulle ha en passande tjänst ledig just nu. Skicka ett mail till oss med en kort presentation, eller använd formuläret här nedan. Tack!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.