Westers julklapp

Westers julklapp

En annorlunda julklapp

Varje år genomför vi på Westers drygt 1.000 evenemang åt våra kunder, stora som små. Vår målsättning är att de förutsättningar vi är med och skapar, bidrar till en förbättrad gemenskap, en känsla av tillhörighet och trygghet för så många som möjligt. Detta vill vi sprida vidare, på alla sätt vi kan! Därför delar vi ut en annorlunda och tidig julklapp till våra kunder, som tack för deras stöd, förtroende och bidrag till något större. Årets julklapp tar oss och våra kunder till Uganda!

Mgahinga Community School i Uganda har länge saknat ett ordentligt kök att laga skolans måltider i. Kosten har därför varit baserad på en enda rätt, varje dag till frukost, lunch och middag, året runt. Det ville vi vara med och ändra på! Så med våra kunders hjälp är vi nu med och bygger ett fullutrustat skolkök och matsal till de cirka 150-200 barnen som går på skolan, för en näringsrik, trygg och inkluderande skolgång.
 
Genom vår Westers-ambassadör Magnus Åhlin har du möjlighet att följa arbetet på plats, se köket och matsalen byggas, höra historierna från människorna och mycket mer. Följ gärna resan genom instagramkontot @westersjulklapp.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.