MENY

VENUE81

Ny känsla på VENUE81 - lokalen för fest och konferens mitt i Stockholm

Nyrenoverade VENUE81 ger ett modernt urbant intryck: vi har tagit ett stycke av New York’s vimlande kreativa klubbkultur och korsat den med Stockholms bästa eventupplevelse – kom och upptäck!

TA EN VIRTUELL RUNDTUR PÅ VENUE81

Love Nordgren

Projektledare - 070-710 59 17

”VENUE81 är en fantastiskt flexibel lokal som förändras efter dina förutsättningar. Här kan vi ordna allt från bröllopsfester och middagar till showroom och konferens. Välkommen att kontakta mig vid frågor!”

Kontakta mig

LOKAL FÖR FEST, KONFERENS OCH EVENT I STOCKHOLM CITY

Vår grundtanke är att göra det lätt och bekvämt för dig att skapa och genomföra ett event från ax till limpa. Du kan koncentrera dig på att vara en perfekt värd – vi gör hela jobbet utifrån dina förutsättningar och behov.

FÖRETAGSFEST, SHOWROOM ELLER KICKOFF CENTRALT

VENUE81, som ägs och drivs av Westers, ligger mitt i Stockholm City på Drottninggatan 81 – ett odiskutabelt centralt läge som erbjuder närhet till stadens alla kommunikationer, hotell och nöjen.

Här skapar vi event för företag, organisationer och privatpersoner som har något att fira, berätta eller samlas kring. Det kan vara jubileum, privat fest, företagsevenemang, minikonferens, kickoff, produktpresentation, presskonferens, bröllop, modevisning, pop-up store, filmvisning, föredrag, debatt, frukostseminarium, säljkonferens, partnerträff, konceptlansering, temamiddag, utställning, spinoff-event, efterfest eller precis vad du vill.

EN KOMPLETT EVENTANLÄGGNING

Vi erbjuder 850 kvadratmeter eventyta som kan konfigureras för varje enskilt behov, med all teknik som krävs: komplett ljus- och högtalaranläggning, storbildsprojektor i stora salen och i entrébaren, talarljud, mikrofon och trådlöst nätverk. All teknik sköts av vår egen personal för att underlätta för din presentation.

Bilder

Dukningsskisser

Priser och viktigt att veta

Pris för heldagshyra: 25,000 kr
Pris för halvdagshyra: 18,000 kr
Pris för kvällshyra: 35,000 kr

Övriga priser enligt offert - kontakta oss!

På VENUE81 kan ditt event vara öppet till kl 01.00 
Levande musik är tillåten t o m kl 23.00, DJ t o m kl 01.00

Kontakta oss