VENUE81

Ta klivet in från Drottninggatan till innerstadens eventpärla.

V81

VENUE81 - Flexibla möten & event

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81 - en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

LOKAL FÖR FEST, KONFERENS OCH EVENT I STOCKHOLM CITY

LOKAL FÖR FEST, KONFERENS OCH EVENT I STOCKHOLM CITY

Vår grundtanke är att göra det lätt och bekvämt för dig att skapa och genomföra ett event från ax till limpa. Du kan koncentrera dig på att vara en perfekt värd – vi gör hela jobbet utifrån dina förutsättningar och behov.

FÖRETAGSFEST, SHOWROOM ELLER KICKOFF CENTRALT

VENUE81, som ägs och drivs av Westers, ligger mitt i Stockholm City på Drottninggatan 81 – ett odiskutabelt centralt läge som erbjuder närhet till stadens alla kommunikationer, hotell och nöjen.

Här skapar vi event för företag, organisationer och privatpersoner som har något att fira, berätta eller samlas kring. Det kan vara jubileum, privat fest, företagsevenemang, minikonferens, kickoff, produktpresentation, presskonferens, bröllop, modevisning, pop-up store, filmvisning, föredrag, debatt, frukostseminarium, säljkonferens, partnerträff, konceptlansering, temamiddag, utställning, spinoff-event, efterfest eller precis vad du vill.

EN KOMPLETT EVENTANLÄGGNING

Vi erbjuder 850 kvadratmeter eventyta som kan konfigureras för varje enskilt behov, med all teknik som krävs: komplett ljus- och högtalaranläggning, storbildsprojektor i stora salen och i entrébaren, talarljud, mikrofon och trådlöst nätverk. All teknik sköts av vår egen personal för att underlätta för din presentation.

VIDEO

Bilder

Dukningsskisser

Priser

Priser

Hyra dag: 25.000 kr / Hyra kväll: 35.000 kr - Kostnad för lokalvärd och städning tillkommer.

Jesper Kask

CEO

”VENUE81 är en fantastiskt flexibel lokal som förändras efter dina förutsättningar. Här kan vi ordna allt från bröllopsfester och middagar till showroom och konferens. Välkommen att kontakta oss vid frågor!”

Gör förfrågan
Boka