Case

Läs och inspireras utav några av våra utvalda kundcase nedan

Event

Minnesvärda upplevelser och event vi gärna delar

Vi arrangerar över 1.000 tillställningar och event om året. Allt från olika möten som kickoff eller konferens, produktlanseringar, gala & jubileum, födelsedagsfirande, workshops, middagar, fester, bröllop och mycket mer.

CASE

TEMA: CIRKUS

KUND: ICA MAXI

CASE

TEMA: LAS VEGAS

KUND: ASURGENT

Case Viking

CASE

TEMA: VIKING
KUND: PRIVATPERSON

CASE

TEMA: SNK-DAGEN 2023

KUND: SVEDEA

CASE

TEMA: LANSERINGSFEST
KUND: COFFEE STAIN STUDIOS

Westers egna kundevent

Återupplev vår lanseringsfest på Skyddsrummet för vår nya grafiska profil samt ett av våra menysläpp där vi lanserade en sprillans ny cateringmeny i samand med en stor fest på VENUE81. Spana in hur det såg ut i videon nedan!

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Westers vid flera events. En partner som alltid går den lilla extra milen för att göra oss nöjda!”

Christine Elias Executive Assistant, LinkedIn

”Tillsammans med Westers har vi åstadkommit stordåd! Vårt klientel förväntar sig mer än mat och dryck – de vill bli överraskade och häpna. Westers levererar alltid toppklass och förverkligar våra storslagna idéer!”

Joël Älveroth Office & Event Manager, Mojang Studios

”Stort tack Westers för att ni hjälpt oss med ett fantastiskt succé-event igen. Så proffsiga och levererar alltid! Som kund känner vi trygghet, engagemang, flexibilitet och hjärta. Ni är bäst!”

Anki Eriksson Receptionist, Knowit

”Westers levererar alltid mat av högsta kvalitet med spännande smakkombinationer. Vi uppskattar även deras mycket trevliga bemötande och hur smidigt kedjan mellan beställning och leverans fungerar.”

Lena Jansson Administratör, Akavia

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.