datum: 11 november, 2023

Födelsedagsfest tillsammans med 100 vikingar

KUND: PRIVAT FÖDELSEDAGSFEST
PLATS: SKYDDSRUMMET
ANTAL GÄSTER: 100

På Westers är vi framgångsrika i att skapa minnesvärda stunder och en lördag i november 2023, tog oss tillbaka i tiden då vi arrangerade en födelsedagsfest tillsammans med utöver huvudperson själv, 100 vikingar som i Skyddsrummet skapade en atmosfär som var lika kraftfull som den var underhållande.

Vi brinner för att skapa minnesvärda stunder, och denna gång var verkligen något utöver det vanliga. Med spännande aktiviteter och en autentisk atmosfär fick vi verkligen uppleva vikingatiden på nära håll.

Vill du också skapa en upplevelse för dig själv och dina gäster? Hör av dig till oss så löser vi festen!

Om kvällen

Genom att öppna våra tidsportaler kastade vi oss in i vikingatidens äventyr och bjöd på en fantastisk kväll för alla inblandade. Visuella påminnelser om vikinga-eran omgav oss, och våra 100 vikingar fyllde lokalen med en känsla av autenticitet och gemenskap.

Kvällens middag var en hyllning till rustik gastronomi och lantlig generositet. En helgrillad gris sjudande över en flammande asadogrill utomhus, omgiven av doften från rostade rotfrukter och rökta korvar.

Drycken flödade rikligt och var lika varierande som den var njutbar. Från den söta värmen hos mjödet till den sprudlande elegansen hos champagnen. Efter en middag på långbord öppnades kulisserna till bergrummet där det franska vikingabandet Eihwar bjöd på röj och dans. En svårglömd kväll där mat, dryck, musik och umgänge förenades för att skapa minnen som skulle bäras med sig långt efter att borden var tömda och gästerna gått hem.

Kundens omdöme:

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.”

Namn Namnsson Titel, Företag

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.