Veckans lunchmenyer
Vällagad och lyxig cateringlunch, hela året runt!
MENY
Veckans lunch erbjuds måndag-fredag och kostar alltid 145 kr inkl nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader.
VECKA 17
Lunchmeny – vecka 17
MÅNDAG:
VEG:
Satayrostad blomkål med kokosris, serveras med strimlad sake-syrad kål
Innehåller: jordnötter, soja, kokos, vitlök, ingefära, alkohol, lök
FISK:
Örtbakad kolja med stuvad kål och kokt potatis, serveras med en syrlig smörsås
Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit
KÖTT:
Teriyakirostad kycklinglårfilé med sesammarinerad kålsallad och kokosris
Innehåller: gluten, soja, sesam
TISDAG:
VEG:
Kreolsk böngryta med stekt ris, majs och sotad paprika, serveras med en syrlig koriandersås
Innehåller: selleri, soja, bönor, chili, paprika, vitlök, lök, morot
FISK:
Örtbakad kolja med stuvad kål och kokt potatis, serveras med en syrlig smörsås
Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit
KÖTT:
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, lingon och pressgurka
Innehåller: ägg, mjölkprotein, soja, citrus, ättika
ONSDAG:
VEG:
Parmigiana melanzana med tomatragu, oliver samt örtrostad potatis och salsa verde
Innehåller: mjölk, ägg, tomat, lök, vitlök, chili
FISK:
Örtbakad kolja med stuvad kål och kokt potatis, serveras med en syrlig smörsås
Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit
KÖTT:
Fänkålssalciccia med böncasserolle, rosmarin och rostad potatis med gremolata
Innehåller: sojabönor, selleri
TORSDAG:
VEG:
Mustig linsgryta med friterad tofu, saffranskokt potatis och vegansk aioli
Innehåller: soja, baljväxter, senap
Olivoljeångad långa med kapris, rödbetor, citron och persilja i smör med kokt potatis
Innehåller: fisk
KÖTT:
Tacomarinerad kycklinglårfilé stekt med lök, serveras med pico de gallo, jalapeños, limeemulsion, koriander och ris samt gräddfil
Innehåller: ägg, mjölkprotein, selleri
FREDAG:
VEG:
Kryddstekt anammafärs, pico de gallo, jalapeños, limeemulsion, koriander och ris
Innehåller: soja, gluten, baljväxter
FISK:
Olivoljeångad långa med kapris, rödbetor, citron och persilja i smör med kokt potatis
Innehåller: fisk
KÖTT:
Kalvblanquette med dill, morot och kokt potatis samt pressgurka
Innehåller: mjölkprotein
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 18
Lunchmeny – vecka 18
MÅNDAG:
VEGANSK:
TTikka Masala på gröna linser med tandoorimarinerad tempeh och Raita
Innehåller: selleri, soja
KÖTT:
Stekt kycklingfilé med skysås, örtrostade potatis, chilimajonnäs och stekta gröna bönor
Innehåller: ägg, senap
TISDAG:
VEGANSK:
Konfiterad svamp i rosmarinsky, serveras med polenta och nattbakade tomater
Innehåller: selleri
KÖTT:
Bakad kalvrostbiff med gröna bönor serveras med fransk potatissallad med senap och rädisor samt rödvinssås
Innehåller: ägg, senap
ONSDAG:
VEGETARISK:
Lasagna med sojafärs, tomatragu, mozzarella och örter
Innehåller: mjölkprotein
FISK:
Dillbakad sejfilé med rostad potatis och morot, fänkål och vit vinsås
Innehåller: mjölkprotein, fisk, sulfit
TORSDAG:
VEGANSK:
Saltbakad rotselleri serveras med rostad broccoli, sesamemulsion och sojarostad sötpotatis
Innehåller: soja, sesam
KÖTT:
Citrusbakat kalkonbröst med potatisgratäng, rostad broccoli, kaprissmör och dragonsky
Innehåller: mjölkprotein
FREDAG:
VEGETARISK:
Palak paneer med rostad kokos, linser, spenat, jasminris och currysås
Innehåller: mjölkprotein
FISK:
Thailändsk fisk- och skaldjursgryta med kokos, koriander, lime, chili och ris
Innehåller: fisk, skaldjur, soja
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 19
Lunchmeny – vecka 19
MÅNDAG:
VEGANSK:
Bakad rotselleri med röd paprika, grönkål och Kalamata oliver, samt rostad potatis och citron & timjandressing
Innehåller: selleri
KÖTT:
Ugnsbakat majskycklingbröst med citron & timjansky, hel bakad blomkål och rostad potatis
Innehåller: mjölkprotein, selleri
TISDAG:
VEGANSK:
Ekologisk matvetegryta med stekt ostronskivling och basilika rostade rotfrukter
Innehåller: gluten
KÖTT:
Nattbakad portersteak med kalv sky, svartvinbärsgelé, smörslungade morötter och kokt potatis
Innehåller: mjölkprotein
ONSDAG:
VEGANSK:
Pasta al forno med aubergine, zucchini, mozzarella samt örter
Innehåller: gluten, mjölkprotein
FISK:
Bakad kummelfilé med sesamfrön, groddar, koriander, basmatiris samt en lime och sojavinaigrette
Innehåller: fisk, sesam, soja
TORSDAG:
VEGANSK:
Beluga linser med riven morot, picklad rödlök, bakade gulbeta och grönkålssallad
KÖTT:
Stekt kycklingbröst med svamp och rödvinssås, bakad morot samt rostad kulpotatis
FREDAG:
VEGANSK:
Lasagna på spenat, svamp och zucchini med basilikadressing
Innehåller: gluten
FISK:
Rimmad torsk med pepparrotssås, betor och dillslungad potatis
Innehåller: mjölk, fisk
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VECKA 20
Lunchmeny – vecka 20
MÅNDAG:
VEGANSK:
Grönsaksgryta på purjolök, stora vita bönor och gröna ärtor samt kokt kulpotatis
KÖTT:
Gochujang marinerad kycklingfilé med ångad pakchoi, picklad rättika och söt syrligt basmati ris
Innehåller: soja, gluten
TISDAG:
VEGANSK:
Anamma polpette med örtig arrabiata sås samt vitlöksrostade kulpotatis
Innehåller: soja
KÖTT:
Långkokt högrev med örtrostade rotfrukter, rödvinssky, persiljeslungad svamp och kulpotatis
ONSDAG:
VEGANSK:
Tofu Kong pow med wokade grönsaker i het Sichuan sås serveras med jasminris
Innehåller: soja, selleri, gluten
FISK:
Lättrimmad och ångad sejfilé med kokt potatis, gröna ärtor och dansk remoulad
Innehåller: fisk, ägg, senap
TORSDAG:
VEGANSK:
Gnocchi Sorrentina med tomatsås av soltorkade tomater och färska örter. Kommer med riven granapadana vid sidan
Innehåller: gluten
KÖTT:
Rostad kycklinglårfilé med timjansky, serveras med en krämig potatissallad och stekt broccoli
Innehåller: mjölkprotein, senap
FREDAG:
VEGANSK:
Falafel med harrissatomatsås, rostade grönsaker, lebneh med granatäpplesirup samt kryddig bulgur
Innehåller: gluten, mjölkprotein
FISK:
Bakad torskfilé med shaoxshing vin glaze, paprika, soja och vårlök. Serveras med sötpotatisnudlar i chilisesamolja samt sesamfrön
Innehåller: fisk, skaldjur, soja
145 kr
Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort