Bröllop

Med över 30 års erfarenhet av event, fest och bröllop!

Bröllop

30+ års erfarenhet av kärlekens dag

Vi har haft den stora äran och glädjen att planera och genomföra hundratals bröllop i Stockholm genom åren och vet vad som krävs för att er stora dag ska bli precis som ni vill ha den!

Vi hjälper er från start till mål

En bröllopsdag ska kunna avnjutas till fullo av brudparet. Därför fokuserar vi på att koordinera och planera allt det praktiska kring middag, fest och dina gästers upplevelse. Vi kan bland annat hjälpa er med:

  • Planering, projektledning och koordinering
  • Att välja den perfekta menyn med mat och dryck
  • Att hitta och boka rätt lokal
  • Bokning av kringtjänster som underhållning, DJ etc
  • Personal som garanterar service i toppklass
  • Välja rätt samarbetspartners som florist eller dekoratör

Allt för att ni ska kunna njuta av en magisk dag med era gäster!

LYXIG CATERING DAGEN TILL ÄRA

Bröllopscatering för er stora dag!

Vår catering har förgyllt många bröllopsfester och med stor omsorg tar vi fram rätter som både mättar och är visuellt vackra.

Maten är otroligt viktig för ett lyckat bröllop, där vi tillsammans tar fram och skapar er drömmeny. Hållbart, ekologiskt, veganskt och vegetariskt är något vi arbetar mycket med generellt, med råvaror efter säsong. Idag blir även ”sharing food” ett allt vanligare koncept, där man med exempelvis en bordsbuffé kan skapa en väldigt familjär känsla över middagen. Bröllopstårtan är klassisk men inte helig och det blir allt vanligare att man byter ut den till ett dessertbord med blandad kompott för alla smaker. Vårt serveringskoncept Food on the Wall är ett exempel på ett trevligt sätt att servera ett ”dessertbord”, som inte följer traditioner och regler.

Andra menyer som kan vara intressanta att titta på är New York-inspirerade Street Food by Westers eller mer klassiska trerättersmenyer ni kan komponera helt själva.

Expertis och Omtanke Vid Varje Steg

Skapa ert drömbröllop tillsammans med oss

Med många år av erfarenhet vet vi att varje bröllop är unikt och kräver en personlig touch. Vårt dedikerade team arbetar med precision och omtanke vid varje steg av planeringsprocessen för att säkerställa att varje detalj är felfri och att ni som brudpar kan njuta av er stora dag utan några som helst bekymmer.

Oavsett om du drömmer om en romantisk trädgårdsceremoni eller en elegant stadsfest, har vi ett brett utbud av exklusiva lokaler och tältlösningar som ramar in er dag till perfektion.

MED ETT ÖGA FÖR DETALJER

Sätt spets på din tillställning

Att planera ett bröllop är en konst i sig och vi har haft den stora glädjen att planera och genomföra hundratals bröllop och bröllopsfester i Stockholm genom åren.

Eftersom vi vet att det är mycket att tänka på så finns vi här för att ta hand om allt det praktiska kring menyförslag, dryckesval och bröllopslokal till underhållning, dekoration och inbjudan så att ni, när den stora dagen är här kan njuta, fira och verkligen umgås med nära och kära. Dessutom hjälper vi gärna till med teman, så oavsett om du vill hyra en lokal för 30 eller flera tusen gäster, ha det litet och privat eller pampigt och storslaget, så ser vi till att ditt bröllop blir just så fantastiskt som du drömt om att det ska bli.

Är planeringen långt framskriden eller i startgroparna? Oavsett hur långt du har kommit i förberedelserna är det aldrig för tidigt att börja tänka och diskutera ditt bröllop. Gästlistan, inbjudningarna, mat och dryck, sång och dans. Allt måste bli perfekt, exakt så som ni vill ha det. Prata med oss så hjälper vi gärna till!

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.