Stockholms mötesplats

VENUE81 är Drottninggatans pärla – här kan du få en helhetslösning för varje typ av event eller fest - med lokal, koncept, projektledning, mat och dryck, service och underhållning.

VENUE81

Festlokaler för alla tillfällen

Att välja precis rätt lokal för ditt event är minst lika viktigt som att komponera en spännande meny eller få med alla du önskar på gästlistan. Vi och våra samarbetspartners har ett brett utbud av små och stora fest- och konferenslokaler över hela Stockholm. Från det charmigt exklusiva till det magnifikt storslagna – vi har festlokalen i rätt storlek och stil för ditt event.

Berätta gärna om dina idéer så hjälper vi er hitta den perfekta platsen. Tillsammans skapar vi en tillställning du och dina gäster aldrig kommer att glömma!

Hitta och boka festlokal hos oss

Att hyra festlokal är bara början. När du bokar festlokal genom oss får du också förslag på mat och dryck, dekoration och underhållning – om du vill. Kontakta oss idag och låt oss bjuda på frukost eller lunch medan vi diskuterar lokaler för ditt event!

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.