MENY

Stockholms mötesplats

VENUE81 är Drottninggatans pärla – här får du en helhetslösning för varje typ av event, med lokal, koncept, projektledning, mat och dryck, service och underhållning.

VENUE81

Lokaler för alla tillfällen

Att välja precis rätt lokal för ditt event är minst lika viktigt som att komponera en spännande meny eller få med alla du önskar på gästlistan. Vi och våra samarbetspartners har ett brett utbud av små och stora festlokaler och konferenslokaler över hela Stockholm. Från det charmigt exklusiva till det magnifikt storslagna – Vi har lokalen i rätt storlek och stil för ditt event.

Berätta gärna om dina idéer så hjälper vi dig hitta den perfekta platsen. Låt oss skapa ett skräddarsytt arrangemang med catering, dekoration, mat och underhållning. Det blir en tillställning du och dina gäster sent kommer att glömma – och alltid kommer att minnas!

Lokaler

Hitta och boka festlokal hos oss

Att hyra festlokal är bara början. När du bokar festlokal genom oss får du också förslag på mat och dryck, dekoration och underhållning – om du vill. Kontakta oss idag och låt oss bjuda på frukost eller lunch medan vi diskuterar lokaler för ditt event!