850

m2

400

Minglande

250

Sittande

Ta klivet in från Drottninggatan till
innerstadens eventpärla

På ett av Stockholms mest centrala lägen hittar du VENUE81 – en modern mötesplats för alla typer av tillställningar och event!

En plats för fest, möten och event i Stockholm city

Vår grundtanke är att göra det lätt och bekvämt för dig att skapa och genomföra ett event från ax till limpa. Du kan koncentrera dig på att vara en perfekt värd – vi gör hela jobbet utifrån dina förutsättningar och behov.

På VENUE81 skapar vi event för företag, organisationer och privatpersoner som har något att fira, berätta eller samlas kring. Det kan vara jubileum, privat fest, företagsevenemang, minikonferens, kickoff, produktpresentation, presskonferens, bröllop, modevisning, pop-up store, filmvisning, föredrag, debatt, frukostseminarium, säljkonferens, partnerträff, konceptlansering, temamiddag, utställning, spinoff-event, efterfest eller precis vad du vill.

En komplett eventanläggning

Vi erbjuder 850 kvadratmeter eventyta som kan konfigureras för varje enskilt behov, med all teknik som krävs: komplett ljus- och högtalaranläggning, storbildsprojektor i stora salen och i entrébaren, talarljud, mikrofon och trådlöst nätverk. All teknik sköts av vår egen personal för att underlätta för din presentation.

Galleri

Vill du se mer av lokalen? Kontakta oss gärna för en visning!

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.