Catering

Råvaror av högsta kvalitet i säsong, tillagat med en stor respekt och kärlek till hantverket - det är Westers Catering.

Innovativ catering i Stockholm

Kreativ, smakrik och vällagad mat, en grundförutsättning för en lyckad tillställning!

Christine Elias

Executive Assistant, LinkedIn

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Westers vid flera events. En partner som alltid går den lilla extra milen för att göra oss nöjda!”

Fler kundreferenser

Stockholms bästa catering!

Efter mer än 30 år i branschen vågar vi slå oss själva för bröstet och påstå att vi lagar Stockholms bästa mat för alla typer av tillställningar!

Vällagad, smakrik och kreativ mat utan halvfabrikat och med säsongens bästa råvaror i fokus - det är Westers det! Mat är inte bara en upplevelse för smaklökarna dock; synen, luktsinnet, känseln - de flesta sinnen är involverade när en måltid ska avnjutas.

Därför presenterar vi alltid våra rätter i vackra fat och skålar, med porslin och serveringsutrustning om så önskas, samt innovativa serveringskoncept. Så varför inte få er catering serverad på horisontella plexiglasväggar, som tapas eller något annat kreativt sätt som passar er? Läs mer om vårt koncept Food-on-the-Wall här!

Ur vår cateringmeny med inspiration från New York, hittar du allt från tapas och canapéer till variationsrika bufféer och lyxiga trerättersmenyer. Välj och vraka bland ett kvalitativ utbud, med något för alla smaker! Utforska även gärna vårt veganska och vegetariska erbjudande, fyllt av härliga alternativ från växtriket.

Vi älskar firanden och tillställningar, fyllda av skratt, historier och nya upplevelser. Vår catering spelar en viktig roll i att förgylla er morgon, dag eller kväll och ge ert event det där lilla extra. Så vad firar ni idag?

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka