Catering

Kreativ, smakrik och vällagad mat

catering och bufféer

Innovativ och högklassig catering i Stockholm

Vi arbetar alltid med råvaror av högsta kvalitet i säsong, tillagat i vårt cateringkök med stor respekt och kärlek till hantverket. En grundförutsättning för en lyckad tillställning!

catering stockholm

Stockholms bästa catering

Efter mer än 35 år i branschen vågar vi slå oss själva för bröstet och påstå att vi lagar Stockholms bästa mat för alla typer av tillställningar!

Vällagad, smakrik och kreativ mat utan halvfabrikat och med säsongens bästa råvaror i fokus – det är Westers det! Mat är inte bara en upplevelse för smaklökarna dock; synen, luktsinnet, känseln – de flesta sinnen är involverade när en måltid ska avnjutas.

Därför presenterar vi alltid våra rätter i vackra fat och skålar, med porslin och serveringsutrustning om så önskas, samt innovativa serveringskoncept. Så varför inte få er catering serverad på horisontella plexiglasväggar, som tapas eller något annat kreativt sätt som passar er? Läs mer om vårt koncept Food-on-the-Wall här!

Ur vår cateringmeny med inspiration från New York, hittar du allt från tapas och canapéer till variationsrika bufféer och lyxiga trerättersmenyer. Välj och vraka bland ett kvalitativ utbud, med något för alla smaker!

Vi älskar firanden och tillställningar, fyllda av skratt, historier och nya upplevelser. Vår catering spelar en viktig roll i att förgylla er morgon, dag eller kväll och ge ert event det där lilla extra. Så vad firar ni idag?

Ett cateringkök på högsta nivå

Matlust, kreativitet och ständig utveckling är ledorden i vårt cateringkök. Här provlagar vi menyer, experimenterar med smaker och testar nya tillagningssätt.

Möt vårt kök
Kökets värderingar, kulinariska vision och kvalitetskänsla sätter en distinkt prägel på vår leverans: det ska vara smakfullt, sensuellt och lockande. Och viktigast av allt – det ska vara äkta.

Vi lagar all mat från grunden – med hållbarhet i fokus
Till sin hjälp har Westers köksmästare en hårt arbetande stab av souschefs, kockar och kallskänkor som tillreder maten från grunden enligt våra egenutvecklade recept. Det är våra fantastiska medarbetare – med sin fingertoppskänsla, erfarenhet och engagemang – som gör Westers kök till vad det är: ett skapande, serviceinriktat cateringkök på högsta nivå.

Vi har stort fokus på hållbara matupplevelser i våra menyer. Detta speglas av extra vikt vid ekologiska, närproducerade och hållbart framtagna råvaror som grunden i vår matlagning.

Vi älskar firanden och tillställningar, fyllda av skratt, historier och nya upplevelser. Vår catering spelar en viktig roll i att förgylla er morgon, dag eller kväll och ge ert event det där lilla extra. Så vad firar ni idag?

Á la carte
catering

Njut av smaker från hela världen i vår cateringmeny

Alltid med fokus på ekologiska, närproducerade och hållbara råvaror.

Kvalitet utan kompromisser
Grunden för all framgångsrik matlagning ligger i kärleken till råvaran och omsorgen i dess behandling – och vi väljer våra råvaror med yttersta noggrannhet. I våra kylar och skafferier hittar du bara matvaror från kvalitetsleverantörer, och varje dag fyller vi på med utvalda färska råvaror. Så långt det är möjligt väljer vi produkter från svenska gårdar och lantbruk, för smakens, hantverkets och miljöns skull.

Catering med influenser från hela världen
Vår meny följer den skandinaviska säsongens naturliga utbud där vi låter de fina råvarorna mötas, förädlas och utvecklas av influenser från övriga världen. Kryddor, råvaror och smaker från medelhavsländerna, nordafrika, det fantastiskt variationsrika asiatiska köket och Amerikas många matkulturer förekommer i många av våra rätter. Resultatet är spännande smakkombinationer och oväntade brytningar mellan det traditionella och det nyskapande.

En kärlek till utmaningar
Om du till äventyrs inte hittar exakt vad du är ute efter i våra omfångsrika menyer kan vi alldeles säkert skapa något nytt utifrån din matidé. Kontakta oss och låt oss utvecklas tillsammans!

”Fantastisk mat och professionell service. En perfekt cateringleverantör helt enkelt!”

Tim Sundström Training & Travel Coordinator, DHL Express

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.