MENY

Hitta din catering i Stockholm

Att hitta rätt bland all catering i Stockholm kan lyfta vilken tillställning som helst. Välj bland mingelmat, temabufféer och mycket mer bland våra varierade cateringmenyer. Vi kan garantera att du blir nöjd.

Vår mat

Kreativ och välsmakande catering

Vällagad och god mat är en förutsättning för ett lyckat event. Vi erbjuder inte bara välsmakande mat, den är också visuellt vacker. Vårt cateringkök i Stockholm är hjärtat i vår verksamhet. Våra kockar ägnar sitt hantverk samma energi och kärlek oavsett om de lagar för en lyxig bankett för hundratals gäster eller för dagens lunch i personalmatsalen. Deras passion märks tydligt, och resultatet blir en smakupplevelse du kommer att drömma dig tillbaka till.

Annika Ewerlöf

Konferenshuset

”Under de senaste 10 åren har vi tagit alla våra luncher, middagar med mera från Westers. Inte bara för den fantastiskt goda maten utan också för ett härligt bemötande och stor flexibilitet. ”

Lotta Jolanki

Bristol Meyers Squibb

”Tack för en fantastisk cateringbuffé igår. Alla var eniga i att maten var jättegod och väl tilltagen. Stort TACK för hjälpen att ordna det helt efter våra önskemål.”

Kontakta oss