Bufféer

Duka upp en variationsrik och vacker buffé från Westers Catering till dina gäster. Osäker på vad som passar? Hör av dig så hjälper vi gärna till!

Gott!

Catering - bufféer för alla tillfällen

 

Skräddarsydda bufféer efter tema, säsong, serveringssätt och mycket mer. Framtaget med inspiration från världens alla hörn.

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Christine Elias

Executive Assistant, LinkedIn

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Westers vid flera events. En partner som alltid går den lilla extra milen för att göra oss nöjda!”

Fler kundreferenser
Varför buffé?

Varför buffé?

En buffé är perfekt för att ge dina gäster möjlighet att hitta något för alla smaker och tycken. Därför är det många som väljer bufféer till sina event och firanden. Vi har en uppsjö av fantastiska bufféer för alla typer av tillställningar. Det är bara att välja och vraka!

Bufféer i alla dess former

På Westers tror vi att grunden till en riktigt god buffé är variation, smakkombinationer och kärlek. För oss betyder det: inga halvfabrikat, välplanerade smaker och vacker uppläggning. Vår själ och energi ska speglas i varje måltid och avnjutas med fler sinnen än bara smaken.

Hos Westers Catering kan du välja mellan en rad olika koncept där mat serveras i bufféform. Från våra klassiska Westers bufféer till bordsbufféer som enkelt delas direkt på bordet, Street Food by Westers med gatumat från alla världens hörn, till temabufféer och Food on the Wall! Allt vi skapar ska upplevas som kreativt, smakrikt och underbart gott helt enkelt!

Vi har även självklart bufféer till bröllop, studentfiranden och mycket annat. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

 

Westers - en helhetsleverantör i Stockholm

I mer än 30 år har Westers levererat catering till event, små som stora. Men idag är vi mer än bara Stockholms ledande cateringföretag.

Med eventlokaler på stans bästa lägen, erfarna projektledare inom event, en egen akademi för eventpersonal och utmärkta samarbetspartners, kan vi bistå med allt från underhållning, porslin och möblemang till personal och teknik.

Boka en kostnadsfri konsultation, så bjuder vi på lunch direkt från vårt cateringkök!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka