Ett skräddarsytt event

Ett event kan innehålla många komplexa delar. Vi hjälper till från start till mål med att sy ihop er unika tillställning! Boka en kostnadsfri eventkonsultation med någon av våra projektledare på länken nedan.

Tillsammans skapar vi unika upplevelser!

Personliga, skräddarsydda koncept för er tillställning.
Helhetslösningar

Helhetslösningar

Vill du få hjälp med ett helhetskoncept? Inga problem. Allt från lokal, mat och service till eventfotograf och underhållning kan vi ordna. Oavsett omfattningen av ditt event och hur många gäster du bjudit in, kan vi ta fram en lösning som möter dina specifika önskemål.

Varför Westers?

Ett framgångsrikt event ger starka synergieffekter

Ökad motivation, stolthet, starkare relationer, sympati och tacksamhet är alla värden som låter sig påverkas av så enkla saker som fantastisk mat, en behaglig inramning, trevligt bemötande och någon timmes underhållning.

Vi tar fram en helhetslösning inför ditt företagsevent, kundevent, teambuilding eller kickoff. Allt kretsar kring hantverksmässigt tillagad mat från vårt eget cateringkök. Vi erbjuder ett stort utbud av flexibla lokaler och ger dig all den goda service du förväntar dig före, under och efter eventet.

Service in i minsta detalj

Westers ger dig all den service ditt event förtjänar, och som kan vara svårt att själv projektleda. Vi hjälper dig att klä din idé i färg och form, skapar ett kommunikationsflöde, dekorerar och föreslår mat och dryck. Vi arrangerar, bjuder in, fotograferar, välkomnar, serverar, underhåller och städar. Ja, det finns helt enkelt ingenting som vi inte kan stå till tjänst med. Vårt fokus ligger alltid på att du och dina gäster ska få en så fantastisk upplevelse det bara går. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag,

och låt oss bjuda på frukost eller lunch medan vi diskuterar ditt event!

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.