Event

Vi skräddarsyr alla typer av sammankomster och tillställningar!

Event

Tillsammans skapar vi unika upplevelser!

Ett event kan innehålla många komplexa delar. Vi hjälper till från start till mål med att sy ihop er unika tillställning!

Cocktail
helhetslösningar & koncept

Ett framgångsrikt event ger starka synergieffekter

Bygg starka relationer, trivsel, engagemang och glädje med hjälp av event. Med en passion för firanden ger vi er tillställning förutsättningarna att lyckas fullt ut!

Framgångsrika helhetslösningar
Vi är experter på att skapa minnesvärda ögonblick oavsett tillfälle. Från företagsfester och kickoff till konferenser, möten, jubileum och födelsedagar – vi erbjuder helhetslösningar som tar hand om allt från planering till genomförande. Med vår erfarenhet och kreativitet gör vi varje event till en framgångsrik och minnesvärd upplevelse för er som kund och era gäster.

Service in i minsta detalj

Vi på Westers ger dig all den service ditt event förtjänar, och som kan vara svårt att själv projektleda. Vi hjälper dig att klä din idé i färg och form, skapar ett kommunikationsflöde, dekorerar och föreslår mat och dryck. Vi arrangerar, bjuder in, fotograferar, välkomnar, serverar, underhåller och städar. Ja, det finns helt enkelt ingenting som vi inte kan stå till tjänst med. Vårt fokus ligger alltid på att du och dina gäster ska få en så fantastisk upplevelse det bara går.

VI KAN EVENT

Upplev lyxen av enastående event och upplevelser

Med vår unika förmåga att kombinera modern design med tidlös elegans och lekfullhet skapar vi evenemang som står i en klass för sig. Varje element är noggrant utformat för att harmoniera och skapa en atmosfär som är helt rätt för just ditt event.

Med över 35 år av banbrytande erfarenhet inom branschen är vår kunskap och expertis oöverträffad när det gäller att skapa upplevelser som består. Från intima privata tillställningar till storslagna galaevents, är vi stolta över att leverera enastående resultat som överträffar varje förväntning.

event 3
event 2
MED PASSION FÖR EVENT OCH CATERING

En resa genom sinnesupplevelser

För oss handlar ett framgångsrikt event inte bara om att tillfredsställa smaklökarna, det handlar också om att stimulera alla sinnen. Från dekorationer och atmosfär till mat och dryck, strävar vi efter att skapa en harmonisk symfoni av upplevelser som berör varje del av er upplevelse.

Ett team av passionerade medarbetare och kreatörer

Bakom varje lyckat event står vårt dedikerade team av kreatörer, kockar och planerare. Med en kombination av innovation, precision och en kärlek till detaljer arbetar vi hand i hand för att leverera en upplevelse som överträffar era förväntningar och lämnar er och era gäster förtrollade.

Kontakta oss för att påbörja er resa

Låt oss tillsammans skapa magi och göra ert nästa event till en minnesvärd upplevelse. Kontakta oss idag för att börja planera er resa genom en värld av smaker, kreativitet och oförglömliga ögonblick.

Vad vill du boka härnäst?

Festlokal

Lokaler för alla tillfällen

Hitta platsen för ditt nästa event! Vi erbjuder några av stans bästa lägen för fest, event och möten.

Möten

Möten som spelar roll

Från styrelsemöten till kickoff och konferens – vi vet vad som krävs för att ni ska få ut som mest!

Bröllop

Bröllop

Med över 30 års erfarenhet av event, fest och bröllop, vet vi vad som krävs för att er stora dag ska bli precis som ni vill ha den.

”Tillsammans med Westers har vi åstadkommit stordåd! Vårt klientel förväntar sig mer än mat och dryck – de vill bli överraskade och häpna. Westers levererar alltid toppklass och förverkligar våra storslagna idéer!”

Joël Älveroth Office & Event Manager, Mojang Studios

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.