MENY

Boka evenemang i Stockholm

Ska du ordna en konferens, fest, bröllop eller kanske en kick-off i Stockholm? Vi hjälper dig med allt från planering till logistik så att du kan fokusera på att ha roligt istället.

Boka nu

Tillsammans skapar vi minnesvärda event

För oss är ett bröllop eller en disputationsmiddag ett event i precis lika hög grad som lanseringen av en ny produkt, ett återförsäljarmöte eller en tredagarskonferens. Därför gör vi i varje unik situation vårt yttersta för att tillsammans med dig skapa ett minnesvärt event.

Företagsevent som privat så är mat och dryck något som ofta sätts i fokus, och här kan vi stå till tjänst med vårt eget kreativa cateringkök.

Vill du få hjälp med ett helhetskoncept? Inga problem. Allt från lokal och service till eventfotograf och underhållare kan vi ordna. Oavsett omfattningen av ditt event och hur många gäster du bjudit in, kan vi ta fram en lösning som möter dina specifika önskemål.

 

Ett framgångsrikt event ger starka synergieffekter

Ökad motivation, stolthet, starkare relationer, sympati och tacksamhet är alla värden som låter sig påverkas av så enkla saker som fantastisk mat, en behaglig inramning, trevligt bemötande och någon timmes underhållning.

Vi tar fram en helhetslösning inför ditt företagsevent, kundevent, teambuilding eller kickoff. Allt kretsar kring hantverksmässigt tillagad mat från vårt eget cateringkök. Vi erbjuder ett stort utbud av flexibla lokaler och ger dig all den goda service du förväntar dig före, under och efter eventet.

Service in i minsta detalj

Westers ger dig all den service ditt event förtjänar, och som kan vara svårt att själv projektleda. Vi hjälper dig att klä din idé i färg och form, skapar ett kommunikationsflöde, dekorerar och föreslår mat och dryck. Vi arrangerar, bjuder in, fotograferar, välkomnar, serverar, underhåller och städar. Ja, det finns helt enkelt ingenting som vi inte kan stå till tjänst med. Vårt fokus ligger alltid på att du och dina gäster ska få en så fantastisk upplevelse det bara går. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag,

och låt oss bjuda på frukost eller lunch medan vi diskuterar ditt event!