Månadsmenyer
Säsongsbaserade menyer för varje månad!
MENYER
Augusti
AUGUSTI ETT
Grillad kalventrecôte med rostad grön sparris och emulsion på rökt paprika
Sotad aborrefilé med betor, kapris och citrondressing
Kräftstjärtsröra med kummin, kryddost och smulad kavring på salladsbädd
Västerbottenpaj med sikrom och crème fraiche (varm)
Blandsallad med gårdsost, variation av svenska bönor och matvete Sensommarsallad på färskpotatis, ärtor, ängsyra och krondill
Tunt knäcke och surdegsbröd med vispat brynt smör
295 kr
AUGUSTI TVÅ
Grillad kalventrecôte med rostad grön sparris och emulsion på rökt paprika
Inkokt regnbågsfilé med fänkålscruditéer och citronmajonnäs
Sotad aborrefilé med betor, kapris och citrondressing
Kräftstjärtsröra med kummin, kryddost och smulad kavring på salladsbädd
Västerbottenpaj med sikrom och crème fraiche (varm)
Blandsallad med gårdsost, variation av svenska bönor och matvete
Sensommarsallad på färskpotatis, ärtor, ängsyra och krondill
Syrlig gurksallad med krondill, smetana och honung
Tunt knäcke och surdegsbröd med vispat brynt smör
365 kr
VEGETARISKA AUGUSTI
(VEG)
Grillad zucchini med rostad grön sparris och majonnäs på rökt paprika
Rostad portobello med picklade primörer samt kapris- och citronemulsion
Västerbottenpaj med tångrom och crème fraiche (varm)
Blandsallad med gårdsost, variation av svenska bönor och matvete
Sensommarsallad på färskpotatis, ärtor, ängsyra och krondill
Syrlig gurksallad med krondill, smetana och honung
Tunt knäcke och surdegsbröd med vispat brynt smör
295 kr
FÖRRÄTT – AUGUSTI
Kräftstjärtsröra med sikrom, crème fraiche och dill på kavring
165 kr
VARMRÄTT – AUGUSTI
Bakad kalventrecôte med saffransconfiterad potatis, ärtor och grön sparris i brynt smörsås
285 kr
DESSERT – AUGUSTI
Vispad vaniljpannacotta med rårörda jordgubbar, bakad vit choklad och mynta
125 kr
Vill du planera lite längre fram?
Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.
September
SEPTEMBER ETT
Lättgravad regnbågsfilé med grillade nektariner och flädervinaigrette
Grillad lammrostbiff med getostkräm och sommarbetor
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostade jordärtskockor på kräm av bakad roscofflök och gräslöksolja (Varm)
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör
295 kr
SEPTEMBER TVÅ
Lättgravad regnbågsfilé med grillade nektariner och flädervinaigrette
Rådjursbiffar med mynta- och vitlöksyoghurt (Varm)
Grillad lammrostbiff med getostkräm och sommarbetor
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostade jordärtskockor på kräm av bakad roscofflök och gräslöksolja (Varm)
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Svenska gårdsostar med hjortronmarmelad och frökex
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör
365 kr
VEGETARISKA SEPTEMBER
(VEG)
Blomkål med grillade nektariner och flädervinaigrette
Bakade gotlandska betor med getostkräm och pumpafrön
Rotfruktsallad på morot, äpple, kål och frön
Rostade jordärtskockor på kräm av bakad roscofflök och gräslöksolja (Varm)
Svartkålssallad med kantareller, schalottenlök och vaxbönor
Grönsallad med säsongens primörer
Surdegsbröd och danskt rågbröd med persilje- och citronsmör
295 kr
FÖRRÄTT – SEPTEMBER
Kryddsotad regnbåge med syltade kantareller, rågkrutonger och fänkålsemulsion
155 kr
VARMRÄTT – SEPTEMBER
Bakad Bjärekycklingfilé med kräm på roscofflök, rostad jordärtkocka och tryffelsky
310 kr
DESSERT – SEPTEMBER
Crème brûlée med smak av choklad, toppad med marinerad blodapelsin
125 kr
Oktober
OKTOBER ETT
Gravad laxfilé med rödbetskruditeer och körveldressing
Thuringer korv med cidersenap och surkål (varm)
Svampfrittata med grönkålssallad
Bakad butternut squash med kål, citrusvinaigrette och pumpafrön
Krämig potatissallad med kapris, rödlök och cornichonger
Sallad med nattbakade äpplen och rosmarin
Två sorters bröd med vispat smör
295 kr
OKTOBER TVÅ
Gravad laxfilé med rödbetskruditeer och körveldressing
Thuringer korv med cidersenap och surkål (varm)
Svampfrittata med grönkålssallad
Bakad butternut squash med kål, citrusvinaigrette och pumpafrön
Krämig potatissallad med kapris, rödlök och cornichonger
Rotsaksgratäng från Stora Tolby Trädgård (varm)
Sallad med nattbakade äpplen och rosmarin
Smakrik ostbricka med säsongens marmelad
Två sorters bröd med vispat smör
365 kr
VEGETARISKA OKTOBER
(VEG)
Rödbetshummus med za’atar, semitorkade oliver och citronolja
Svampfrittata med grönkålssallad
Krämig potatissallad med kapris, rödlök och cornichonger
Bakad butternut squash med kål, citrusvinaigrette och pumpafrön
Rotsaksgratäng från Stora Tolby Trädgård (varm)
Sallad med nattbakade äpplen och rosmarin
Två sorters bröd med vispat smör
295 kr
FÖRRÄTT – OKTOBER
Tataki på oxfilé med svampkräm, syltad kantarell, tryffelmajonnäs och pankokrisp
155 kr
VARMRÄTT – OKTOBER
Glasbakad gös, serveras med potatismousseline, fänkålsallad och Sandefjordssås
315 kr
DESSERT – OKTOBER
Äppelbakelse med kanel, kardemumma och vaniljsås
125 kr
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.