Månadsmenyer
Säsongsbaserade menyer för varje månad!
MENYER
Januari
JANUARI ETT
Bakad majskyckling med tryffelkräm och picklade grönsaker
Örtrimmad laxfilé med syrad lök och örter
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör
295 kr
JANUARI TVÅ
Bakad majskyckling med tryffelkräm och picklade grönsaker
Örtrimmad laxfilé med syrad lök och örter
Konfiterat anklår med belugalinser och brunoisegrönsaker
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Rostad jordärtskocka med blandad sallad, picklad jordärtskocka och valnötter Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör
365 kr
VEGETARISKA JANUARI
(VEG)
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Rostad jordärtskocka med blandad sallad, picklad jordärtskocka och valnötter Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Bakad blomkål med salsa verde topping och vattenkrasse
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör
295 kr
FÖRRÄTT – JANUARI
Örtrimmad laxfilé med syrad lök, marinerad gulbeta, örtmajonnäs
och topping på saltade frön och körvel
165 kr
VARMRÄTT – JANUARI
Stekt ankbröst med rostad svamp, belugalinser,
fermenterad vitlöksemulsion, strimlade grönsaker och anksky
285 kr
DESSERT – JANUARI
Mousse på Jivara-choklad med spongecake, rårörda hjortron och
karamelliserade macadamianötter
135 kr
Vill du planera lite längre fram?
Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.
Februari
FEBRUARI ETT
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök och ruccola
Sotad regnbågsforell med romsås och hyvlad fänkål
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat, rostade solroskärnor och örtdressing
Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör
295 kr
FEBRUARI TVÅ
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök och ruccola
Sotad regnbågsforell med romsås och hyvlad fänkål
Lättrimmad skrei med dill-cremè fraiche och babyspenat
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat, rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör
365 kr
VEGETARISKA FEBRUARI
(VEG)
Bondomelett med potatis, karamelliserad lök och örter
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör
295 kr
FÖRRÄTT – FEBRUARI
Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök, friterad kapris och Parmigiano
155 kr
VARMRÄTT – FEBRUARI
Sotad skrei med variation på jordärtsskocka och forellrom med champagnesås
295 kr
DESSERT – FEBRUARI
Saffran- och Rieslingspocherat päron med vispad vaniljgrädde,
havreflarn och oxalis
135 kr
Mars
MARS ETT
Skagenröra med citron och Dansk rågbröd på sidan
Tunnskivad fläskkottlet med marinerade plommon och äpple
Högrev sous vide på kalv med madeira- och timjansky
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche
Örtbakade rotfrukter toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
295 kr
MARS TVÅ
Skagenröra med citron och Dansk rågbröd på sidan
Tunnskivad fläskkottlet med marinerade plommon och äpple
Stekt gösfilé med morots-kruditeer och skaldjurssås
Högrev sous vide på kalv med madeira- och timjansky
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor
Örtbakade rotfrukter toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
365 kr
VEGETARISKA MARS
(VEG)
Grönsallad med inlagda grönsaker, sotad fikon och örtvinaigrette
Vitlöksstekt rotselleri med gräddstuvad vitkål, morots-kruditeer och rostade primörer
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor Örtbakade rotfruker toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör
295 kr
FÖRRÄTT – MARS
Sotad kalv med tryffelmajonnäs, Grana padano, krispig kapris och Dansk krasse
165 kr
VARMRÄTT – MARS
Stekt gösfilé med gräddstuvad vitkål, rostade primörer, morots-kruditeer och skaldjurssås
285 kr
DESSERT – MARS
Vanilj-cremeux med jordgubbspuré, hallonskum, marinerade blåbär, blommor och tuile
135 kr
VIKTIGT ATT VETA
Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.
Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).
Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.
Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.