Månadsmenyer

Säsongsbaserade menyer för varje månad!

Månadsmenyer - Westers

MENYER


Januari

JANUARI ETT

Bakad majskyckling med tryffelkräm och picklade grönsaker
Örtrimmad laxfilé med syrad lök och örter
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör

295 kr


JANUARI TVÅ

Bakad majskyckling med tryffelkräm och picklade grönsaker
Örtrimmad laxfilé med syrad lök och örter
Konfiterat anklår med belugalinser och brunoisegrönsaker
Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Rostad jordärtskocka med blandad sallad, picklad jordärtskocka och valnötter Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör

365 kr


VEGETARISKA JANUARI

(VEG)

Vintersallad på grönkål, morot och betor med rostade pumpakärnor
Honungsrostad palsternacka med sumak och nori-topping
Rostad jordärtskocka med blandad sallad, picklad jordärtskocka och valnötter Rotfruktsgratäng med rotselleri, kålrot och potatis (varm)
Sallad på strimlad rödkål med bakad svamp och selleri
Bakad blomkål med salsa verde topping och vattenkrasse
Röra med bakad paprika och vitlök
Två sorters bröd och smör

295 kr


FÖRRÄTT – JANUARI

Örtrimmad laxfilé med syrad lök, marinerad gulbeta, örtmajonnäs
och topping på saltade frön och körvel

165 kr


VARMRÄTT – JANUARI

Stekt ankbröst med rostad svamp, belugalinser,
fermenterad vitlöksemulsion, strimlade grönsaker och anksky

285 kr


DESSERT – JANUARI

Mousse på Jivara-choklad med spongecake, rårörda hjortron och
karamelliserade macadamianötter

135 kr


Vill du planera lite längre fram?

Se våra månadsmenyer längre fram i tiden nedan.

Februari

FEBRUARI ETT

Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök och ruccola
Sotad regnbågsforell med romsås och hyvlad fänkål
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat, rostade solroskärnor och örtdressing
Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör  

295 kr


FEBRUARI TVÅ

Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök och ruccola
Sotad regnbågsforell med romsås och hyvlad fänkål
Lättrimmad skrei med dill-cremè fraiche och babyspenat
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat, rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör  

365 kr


VEGETARISKA FEBRUARI

(VEG)

Bondomelett med potatis, karamelliserad lök och örter
Helbakad blomkål med fänkålsfrön, rivet äpple, spiskummin och olivolja
Sallad på rostad brysselkål med honungsvinaigrette och Västerbottenost
Sotad zucchini med sherryvinaigrette, fetaost och granatäpple
Grönsallad med babyspenat rostade solroskärnor och örtdressing
Bakad broccoli med sesamolja, kimchirostade sesamfrön och pumpafrön Auberginekräm med citron och tahini
Två sorters bröd med vispat smör  

295 kr


FÖRRÄTT – FEBRUARI

Tunnskivad ryggbiff med örtmajonnäs, picklad lök, friterad kapris och Parmigiano

155 kr


VARMRÄTT – FEBRUARI

Sotad skrei med variation på jordärtsskocka och forellrom med champagnesås

295 kr


DESSERT – FEBRUARI

Saffran- och Rieslingspocherat päron med vispad vaniljgrädde,
havreflarn och oxalis

135 kr


Mars

MARS ETT

Skagenröra med citron och Dansk rågbröd på sidan
Tunnskivad fläskkottlet med marinerade plommon och äpple
Högrev sous vide på kalv med madeira- och timjansky
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche
Örtbakade rotfrukter toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör  

295 kr


MARS TVÅ

Skagenröra med citron och Dansk rågbröd på sidan
Tunnskivad fläskkottlet med marinerade plommon och äpple
Stekt gösfilé med morots-kruditeer och skaldjurssås
Högrev sous vide på kalv med madeira- och timjansky
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor
Örtbakade rotfrukter toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör  

365 kr


VEGETARISKA MARS

(VEG)

Grönsallad med inlagda grönsaker, sotad fikon och örtvinaigrette
Vitlöksstekt rotselleri med gräddstuvad vitkål, morots-kruditeer och rostade primörer
Västerbottenpaj med gräslökscrème-fraiche
Honungsrostad morot toppad med syrad endive och rostade pumpakärnor                  Örtbakade rotfruker toppat med saltbakade frön
Vårsallad med fänkål, morot och citrusdressing
Bakade gulbetor med smulad getost och krasse
Två sorters bröd och smör  

295 kr


FÖRRÄTT – MARS

Sotad kalv med tryffelmajonnäs, Grana padano, krispig kapris och Dansk krasse

165 kr


VARMRÄTT – MARS

Stekt gösfilé med gräddstuvad vitkål, rostade primörer, morots-kruditeer och skaldjurssås

285 kr


DESSERT – MARS

Vanilj-cremeux med jordgubbspuré, hallonskum, marinerade blåbär, blommor och tuile

135 kr


VIKTIGT ATT VETA

Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.

Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.