Sociala Projekt

Vi på Westers bryr oss!

Engagemang är ingen tom fras på Westers

På Westers brinner vi särskilt för utsatta barn och ungdomar som inte har fått de förutsättningar i livet som alla borde ha. Genom våra åtaganden och projekt ämnar vi bidra till att skapa en känsla av tillhörighet, uppskattning och kärlek till så många som vi kan!

Nasio Trust

Nasio Trust arbetar med att stödja mindre samhällen i västra Kenya till att bli självförsörjande. Detta genom arbete inom utbildning, hälsa & sjukvård, barnomsorg och inkomstgenererande affärsprojekt. Nasio Trust har också givit hem till föräldralösa barn och deras arbete är något som Westers tveklöst ville vara en del av.

The Nasio Trust är ett projekt vi verkligen ville involvera oss i som nästa steg av vårt CSR-arbete. Deras målsättning att skapa samhällen som är självförsörjande är något vi tror på och har en stark koppling till med vår bakgrund som entreprenörer. Precis som i tidigare samarbete kommer personal från Westers att åka till organisationen i fråga, för att besöka och bidra med det vi kan på plats.

– Jesper Kask, VD, Westers

Läs mer om organisationen här: Nasio Trust

Barncancerfonden

Ett annat projekt vi brinner för är vår sponsring av Barncancerfonden. Varje månad serverar vi mat på Karolinska Universitetssjukhusets avdelning för cancerdrabbade barn för att bidra till att ge inlagda familjer en paus i den tuffa vardagen.

Läs mer om organisationen här: Barncancerfonden

Westers Academy

Ett projekt som gör oss extra stolta är vår egen akademi – Westers Academy.

Varje år tar vi in cirka 15-20 ungdomar till en kostnadsfri utbildning inom vårt hantverk, där de får lära sig grunderna i servering, kundbemötande och gastronomi för att sedan få möjligheten att arbeta hos oss på evenemang. På så sätt får de inte bara en väg in på arbetsmarknaden, utan också ett yrke för livet.

”Det har varit väldigt kul att få komma ut på olika arrangemang. Jag har fått träffa massor av nya, trevliga människor och vi som jobbar tillsammans har alltid väldigt kul på jobbet.”

– Tidigare elev från Westers Academy

Läs mer om Westers Academy här

Westers Academy bild från utbildningsdag

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.