Vår historia

Vår historia började en vacker dag 1988

Westers historia

”Fr. v. Göran, Erik och Mårten Kask framför Westers Fisk på Borgmästargatan”

Allt började en vacker dag 1988

Historien om Westers börjar en vacker dag 1988 då de tre bröderna Kask klev in hos Westers Fisk på Borgmästargatan, en av Stockholms äldsta och mest välrenommerade fiskaffärer.

Westers Fisk stod för hantverksglädje och kärlek till råvaran, liksom en intensivt personlig service där kundens upplevelse var kung. Den kulturen lever vidare än idag. Idag – 35 år senare har Westers vuxit till ett av Stockholms ledande catering- och eventföretag med 25 fasta medarbetare och hundratals extraanställda som bär vår tradition och vårt varumärke vidare i varje personligt möte med kunder och gäster.

Som helhetsleverantör i upplevelseindustrin skapar vi kompletta event för företag, organisationer och privatpersoner. Vi är också stolta över att vara en av få aktörer i branschen som erbjuder kollektivavtal till våra medarbetare, en trygghet vi anser ska vara självklar för våra anställda.

Vi arrangerar över 1.000 tillställningar och event om året

Som ett av Stockholms ledande eventföretag, med eget högklassigt cateringkök och egna lokaler för fest, konferens och evenemang arrangerar vi årligen över 1.000 tillställningar och event. 

Vi erbjuder professionell projektledning och hjälp från start till mål när det planeras för olika aktiviteter, kick-off, möten, sammankomster och olika slags firanden, som företagsfester, bröllopsfester, födelsedagsfester, lanseringar, galor, jubileum och mycket mer.

Service som gör det lätt att vara en fantastisk värd

Vi nöjer oss inte med att ”bara” laga mat i världsklass: mat och dryck ska dukas upp, serveras och plockas undan; det behövs entrévärdar, garderobiärer, barpersonal, möblemang, blommor och dekor, ljussättning, teknik och tekniker, DJ:s och underhållare – och kunniga projektledare och arbetsledare som håller ihop hela evenemanget.

Det finns egentligen ingen gräns för hur långt vår service kan sträcka sig. Vill du ha hjälp med att formge och distribuera en inbjudan? Vill du ha fotografer och filmare på plats? Kanske behövs det buss- eller limousinservice, övernattning och stimulerande gruppaktiviteter? Vi löser allt, som bara Westers kan.

Med Westers som helhetsleverantör kan du vara säker på att arrangemanget löper smärtfritt och precis som planerat. Vår service ger dig frihet att koncentrera dig på dina gäster.

Läs mer

Westers Academy bild på servering

Westers Academy

Westers arbetar aktivt med att ge ungdomar en chans till det första jobbet – det viktigaste av alla jobb. Genom Westers Academy erbjuds en kostnadsfri utbildning inom vårt hantverk, där man får lära sig grunderna i servering, kundbemötande och gastronomi för att sedan få möjligheten att arbeta hos oss på evenemang.

Projekt som ligger oss varmt om hjärtat

Vi på Westers brinner särskilt för utsatta barn och ungdomar som inte har fått de förutsättningar i livet som alla borde ha. Genom våra åtaganden och projekt ämnar vi bidra till att skapa en känsla av tillhörighet, uppskattning och kärlek till så många som vi kan!

canapéer

Följ vår resa – Jobba hos oss

Vi är cirka 25 medarbetare fördelat över organisationen, plus en härlig bonusfamilj av skicklig extrapersonal på våra event, många av dem utbildade i vår Westers Academy.

Vill du följa med på vår resa? Se våra lediga tjänster eller skicka oss en spontansökan.

”Vi har haft ett fantastiskt samarbete med Westers vid flera events. En partner som alltid går den lilla extra milen för att göra oss nöjda!”

Christine Elias Executive Assistant, LinkedIn

”Tillsammans med Westers har vi åstadkommit stordåd! Vårt klientel förväntar sig mer än mat och dryck – de vill bli överraskade och häpna. Westers levererar alltid toppklass och förverkligar våra storslagna idéer!”

Joël Älveroth Office & Event Manager, Mojang Studios

”Stort tack Westers för att ni hjälpt oss med ett fantastiskt succé-event igen. Så proffsiga och levererar alltid! Som kund känner vi trygghet, engagemang, flexibilitet och hjärta. Ni är bäst!”

Anki Eriksson Receptionist, Knowit

”Westers levererar alltid mat av högsta kvalitet med spännande smakkombinationer. Vi uppskattar även deras mycket trevliga bemötande och hur smidigt kedjan mellan beställning och leverans fungerar.”

Lena Jansson Administratör, Akavia

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.