Årets julmenyer

Årets julmenyer är en underbar blandning av det magiskt traditionella och det kreativt nyskapande. Varmt välkommen med era förfrågningar!

Jul!

En annorlunda jul ska också firas!

Vi har anpassat samtliga av våra menyer, så att man även i år ska kunna fira in julen på ett tryggt sätt tillsammans. Läs mer om våra covid-lösningar och -anpassningar här.

Härliga smakkombinationer flödar i årets menyer - med allt ifrån de traditionellt magiska Tomtefars och Tomtemors julbord till vegetariska alternativ, jultallrikar, Christmas on the Wall och "Stockholmsjul". Nyhet för i år är Julens kassar och Julens korgar, paketerade med klassiskt gammaldags julkänsla. Ett alternativ till årets julgåva för medarbetarna.

Varmt välkomna med era beställningar!

BRA ATT VETA

Alla våra menyer anpassas för säker servering och en trygg tillställning. Vi följer FHM:s riktlinjer för att undvika och minska risken för smittspridning. Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Sandra Löfving

Projektledare

”Julen är en fantastisk tid, med underbar mat och stämning. Hör av er så hjälper vi till att ordna en magisk julfest!”

Kontakta oss