datum: 15 december, 2023

Viva Las Vegas

KUND: ASURGENT
PLATS: VENUE81
ANTAL GÄSTER: 85

I december 2023, när vinterns kyla omfamnade Stockholm stad, fick vi äran på förfrågan från vår kund, Asurgent, att förvandlade vår lokal, VENUE81 till en inbjudande kväll för 85 gäster i sann Las vegas-anda.

Istället för ett hederligt julbord bjöd Asurgent in sina anställda till en lyckosam kväll bland blackjack-bord och roulettehjul där vi tillsammans skapade en afton som innehöll mat, dryck, musik, underhållning och dans!

Vill du också skapa en upplevelse för dig själv, dina kollegor och anställda? Hör av dig till oss så löser vi festen!

Om kvällen

När gästerna anlände väntade först mingel och välkomstbubbel i vår övre bar följt av en förstklassig tvårättersmiddag i vårt största rum. Ljusen dämpades, och medan gästerna njöt av kvällens mat så dök han plötsligt upp, den ikoniska kungen av rock’n’roll, Elvis Presley själv, för att underhålla och få gästerna att dansa till hans klassiska hits!

Men festen stannade inte där. För de som vågade sig in i vårt eget lilla Casinohörn väntade spänningen och pulsen av att testa lyckan. Med blackjack-borden upplysta av sken och roulettehjulet som snurrade hypnotiskt, blev varje spelare en del av kvällens glädjande fokus.

Kundens omdöme:

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.”

Namn Namnsson Titel, Företag

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.