datum: 9 mars, 2024

Vi tog Cirkusen till Skyddsrummet

KUND: ICA MAXI, BROMMA
PLATS: SKYDDSRUMMET
ANTAL GÄSTER: 100

”Vi vill att våra medarbetare ska få uppleva någonting utöver det vanliga och inte en traditionell trerättersmiddag serverad till bords med coverband som underhållning. Det har vi gjort flera gånger förut. Vi vill att de ska få uppleva någonting annat och få uppleva en magisk afton.” Så löd önskan från vår kund, Ica Maxi, Bromma – och en magisk afton det blev!  

Vi spann vidare på temat och i en värld av illusioner och spänning, välkomnade vi 100 gäster till en oförglömlig kväll på det unika Skyddsrummet i Stockholm. Med vårt kreativa fingeravtryck och en touch av cirkusens magi förvandlade vi en vanlig lördagskväll till en underhållande kväll.

Vill du också skapa en upplevelse för dig själv, dina kollegor och anställda? Hör av dig till oss så löser vi festen!

Om kvällen

Klockan 17:30 plockades gästerna upp av två partybussar utanför ICA-butiken i Bromma, utan att veta kvällens destination eller innehåll. Vid ombordstigning drog varje deltagare ett halvt spelkort från en hatt för att sedan leta efter sin bordskavaljer med den andra halvan under minglet. Under färden bjöds det på färddryck och underhållning av mingelmagiker.

Vid ankomst till skyddsrummet möttes gästerna av röda mattan och en imponerande cirkuskonstnär på styltor serverade bubbel. Popcorn och fortsatt underhållning av mingelmagikerna bidrog till en festlig atmosfär. 18.30 öppnades ridån till Tegelsalen, dekorerad med allt från vita fjädrar och pampiga blomsterarrangemang till LED-ballonger och guldtallrikar. Vår personal för kvällen var klädda i elegant, klassisk cirkusstil med svarta hängslen och baskrar för att koppla an till temat.

Ingen cirkus är komplett utan en smakfull fest, och vårt cateringkök svarade på utmaningen med enastående bravur. En delikat sharingmiddag serverades, där varje servering delades av fyra personer för att främja gemenskapen vid borden. Menyn inkluderade tunnskivad gårdskalv med persiljegremolata, lammrostbiff med bakade gulbetor och vitlök samt ekologiska gårdsostar med säsongens marmelad. Underhållningen leddes av Peter Åberg, känd från Talang, med en mångfald av akter. Gästerna fick även njuta av ett magiskt taknummer av cirkusartisten Lisa.  

Efter middagen bjöds gästerna in till bergrummet för nyspunnen sockervadd som efterrätt och en välfylld bar. En DJ höll gästerna dansande till sent och avslutade med låten ”Stad i Ljus”.

Kundens omdöme:

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.”

Namn Namnsson Titel, Företag

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.