datum: 16 november, 2023

Ett festligt samarbete med Svedea

KUND: SVEDEA
PLATS: SLAKTKYRKAN
ANTAL GÄSTER: 220

Vid anblicken av den strålande Globen i horisonten, väcktes förväntningarna till liv hos de 220 gästerna som samlades för en minnesvärd kväll på Slaktkyrkan i Stockholm. Svedea firade att de för 7:e året i rad har vunnit pris för Sveriges nöjdaste kunder och det var således inget vanligt evenemang utan en hyllning till alla anställda på Svedea för deras oavbrutna strävan efter att tillfredsställa sina kunder, år efter år.

Lokalen, med sin unika karaktär stod redo att välkomna gästerna till en fest inspirerad av festivalens glädje och gemenskap. Vi på Westers fick uppdraget att förgylla kvällen med förstklassig service och catering.

Vill du också skapa en upplevelse för dig själv och dina gäster? Hör av dig till oss så löser vi festen!

Om kvällen

Under den tidiga kvällen, när gästerna anlände en efter en, välkomnades de med bubbel och musik som fyllde luften med energi och förväntan. Artisgruppen Manne Maniacs, med sin närvaro på scenen, lockade fram leenden och skapade en levande atmosfär.

Efter en hjärtlig välkomsthälsning förvandlades Slaktkyrkan till en kulinarisk oas. Mellan skratt och samtal serverades delikata rätter, medan Manne Maniacs fortsatte att underhålla med sin musik. Magikern Caroline Ravn tog över scenen med sina illusioner och trick som trollband publiken.

Denna kväll var mer än bara ett event; det var en resa genom kreativitet, underhållning och gemenskap där firandet stod i fokus! Tillsammans med Svedea och Orangutang Event skapade vi en känsla av stolthet över att vara anställd på Svedea.

Kundens omdöme:

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut.”

Namn Namnsson Titel, Företag

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort.