Veckans lunchmenyer

Vällagad och lyxig cateringlunch, hela året runt!

lunch

MENY


Veckans lunch erbjuds måndag-fredag och kostar alltid 145 kr inkl nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader.

VECKA 17

Lunchmeny – vecka 17

MÅNDAG:

VEG:
Satayrostad blomkål med kokosris, serveras med strimlad sake-syrad kål

Innehåller: jordnötter, soja, kokos, vitlök, ingefära, alkohol, lök

FISK:
Örtbakad kolja med stuvad kål och kokt potatis, serveras med en syrlig smörsås

Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit

KÖTT:
Teriyakirostad kycklinglårfilé med sesammarinerad kålsallad och kokosris

Innehåller: gluten, soja, sesam

TISDAG:

VEG:
Kreolsk böngryta med stekt ris, majs och sotad paprika, serveras med en syrlig koriandersås

Innehåller: selleri, soja, bönor, chili, paprika, vitlök, lök, morot

FISK:
Örtbakad kolja med stuvad kål och kokt potatis, serveras med en syrlig smörsås

Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit

KÖTT:
Köttbullar med gräddsås, potatispuré, lingon och pressgurka

Innehåller: ägg, mjölkprotein, soja, citrus, ättika

ONSDAG:

VEG:
Parmigiana melanzana med tomatragu, oliver samt örtrostad potatis och salsa verde

Innehåller: mjölk, ägg, tomat, lök, vitlök, chili

FISK:
Örtbakad kolja med stuvad kål och kokt potatis, serveras med en syrlig smörsås

Innehåller: fisk, mjölkprotein, sulfit

KÖTT:
Fänkålssalciccia med böncasserolle, rosmarin och rostad potatis med gremolata

Innehåller: sojabönor, selleri

TORSDAG:

VEG:
Mustig linsgryta med friterad tofu, saffranskokt potatis och vegansk aioli

Innehåller: soja, baljväxter, senap

Olivoljeångad långa med kapris, rödbetor, citron och persilja i smör med kokt potatis

Innehåller: fisk

KÖTT:
Tacomarinerad kycklinglårfilé stekt med lök, serveras med pico de gallo, jalapeños, limeemulsion, koriander och ris samt gräddfil

Innehåller: ägg, mjölkprotein, selleri

FREDAG:

VEG:
Kryddstekt anammafärs, pico de gallo, jalapeños, limeemulsion, koriander och ris

Innehåller: soja, gluten, baljväxter

FISK:
Olivoljeångad långa med kapris, rödbetor, citron och persilja i smör med kokt potatis

Innehåller: fisk

KÖTT:
Kalvblanquette med dill, morot och kokt potatis samt pressgurka

Innehåller: mjölkprotein

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader


VECKA 18

Lunchmeny – vecka 18

MÅNDAG:

VEGANSK:
TTikka Masala på gröna linser med tandoorimarinerad tempeh och Raita

Innehåller: selleri, soja

KÖTT:
Stekt kycklingfilé med skysås, örtrostade potatis, chilimajonnäs och stekta gröna bönor

Innehåller: ägg, senap

TISDAG:

VEGANSK:
Konfiterad svamp i rosmarinsky, serveras med polenta och nattbakade tomater

Innehåller: selleri

KÖTT:
Bakad kalvrostbiff med gröna bönor serveras med fransk potatissallad med senap och rädisor samt rödvinssås

Innehåller: ägg, senap

ONSDAG:

VEGETARISK:
Lasagna med sojafärs, tomatragu, mozzarella och örter

Innehåller: mjölkprotein

FISK:
Dillbakad sejfilé med rostad potatis och morot, fänkål och vit vinsås

Innehåller: mjölkprotein, fisk, sulfit

TORSDAG:

VEGANSK:
Saltbakad rotselleri serveras med rostad broccoli, sesamemulsion och sojarostad sötpotatis

Innehåller: soja, sesam

KÖTT:
Citrusbakat kalkonbröst med potatisgratäng, rostad broccoli, kaprissmör och dragonsky

Innehåller: mjölkprotein

FREDAG:

VEGETARISK:
Palak paneer med rostad kokos, linser, spenat, jasminris och currysås

Innehåller: mjölkprotein

FISK:
Thailändsk fisk- och skaldjursgryta med kokos, koriander, lime, chili och ris

Innehåller: fisk, skaldjur, soja

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader


VECKA 19

Lunchmeny – vecka 19

MÅNDAG:

VEGANSK:
Bakad rotselleri med röd paprika, grönkål och Kalamata oliver, samt rostad potatis och citron & timjandressing

Innehåller: selleri

KÖTT:
Ugnsbakat majskycklingbröst med citron & timjansky, hel bakad blomkål och rostad potatis

Innehåller: mjölkprotein, selleri

TISDAG:

VEGANSK:
Ekologisk matvetegryta med stekt ostronskivling och basilika rostade rotfrukter

Innehåller: gluten

KÖTT:
Nattbakad portersteak med kalv sky, svartvinbärsgelé, smörslungade morötter och kokt potatis

Innehåller: mjölkprotein

ONSDAG:

VEGANSK:
Pasta al forno med aubergine, zucchini, mozzarella samt örter

Innehåller: gluten, mjölkprotein

FISK:
Bakad kummelfilé med sesamfrön, groddar, koriander, basmatiris samt en lime och sojavinaigrette

Innehåller: fisk, sesam, soja

TORSDAG:

VEGANSK:
Beluga linser med riven morot, picklad rödlök, bakade gulbeta och grönkålssallad

KÖTT:
Stekt kycklingbröst med svamp och rödvinssås, bakad morot samt rostad kulpotatis

FREDAG:

VEGANSK:
Lasagna på spenat, svamp och zucchini med basilikadressing

Innehåller: gluten

FISK:
Rimmad torsk med pepparrotssås, betor och dillslungad potatis

Innehåller: mjölk, fisk

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader


VECKA 20

Lunchmeny – vecka 20

MÅNDAG:

VEGANSK:
Grönsaksgryta på purjolök, stora vita bönor och gröna ärtor samt kokt kulpotatis

KÖTT:
Gochujang marinerad kycklingfilé med ångad pakchoi, picklad rättika och söt syrligt basmati ris

Innehåller: soja, gluten

TISDAG:

VEGANSK:
Anamma polpette med örtig arrabiata sås samt vitlöksrostade kulpotatis

Innehåller: soja

KÖTT:
Långkokt högrev med örtrostade rotfrukter, rödvinssky, persiljeslungad svamp och kulpotatis

ONSDAG:

VEGANSK:
Tofu Kong pow med wokade grönsaker i het Sichuan sås serveras med jasminris

Innehåller: soja, selleri, gluten

FISK:
Lättrimmad och ångad sejfilé med kokt potatis, gröna ärtor och dansk remoulad

Innehåller: fisk, ägg, senap

TORSDAG:

VEGANSK:
Gnocchi Sorrentina med tomatsås av soltorkade tomater och färska örter. Kommer med riven granapadana vid sidan

Innehåller: gluten

KÖTT:
Rostad kycklinglårfilé med timjansky, serveras med en krämig potatissallad och stekt broccoli

Innehåller: mjölkprotein, senap

FREDAG:

VEGANSK:
Falafel med harrissatomatsås, rostade grönsaker, lebneh med granatäpplesirup samt kryddig bulgur

Innehåller: gluten, mjölkprotein

FISK:
Bakad torskfilé med shaoxshing vin glaze, paprika, soja och vårlök. Serveras med sötpotatisnudlar i chilisesamolja samt sesamfrön

Innehåller: fisk, skaldjur, soja

145 kr

Inkl. nybakat surdegsbröd och två fräscha sallader


VIKTIGT ATT VETA

Minsta beställning av catering från Westers är 10 personer av respektive rätt/meny och vi behöver ha din slutliga beställning senast fem (5) arbetsdagar före leveransdatum. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter.

Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser är exklusive moms (12%).

Ingen idé är för liten – ingen förfrågan är för stor.

Kontakta oss så hör vi av oss inom kort