MENY

Boka evenemang i Stockholm

Ska du ordna en konferens, fest, bröllop eller kanske en kick-off i Stockholm? Vi hjälper dig med allt från planering till logistik så att du kan fokusera på att ha roligt istället.

Boka nu

Vi skapar minnesvärda event

Varje gång människor möts skapas förutsättningarna för att ordna ett event där mat och dryck får en särskilt framträdande roll.

Mat, dryck, lokal, inramning och service är den minsta gemensamma nämnaren – vill du så hjälper vi dig att utforma ett helhetskoncept med talare, underhållare, scenteknik och allt annat som skapar ett fullfjädrat event. 

För oss är ett bröllop eller en disputationsmiddag ett event i precis lika hög grad som lanseringen av en ny produkt, ett återförsäljarmöte eller en tredagarskonferens.

Oavsett storleken eller omfattningen av ditt event har vi en lösning som tar hänsyn till just dina specifika förutsättningar.

 

Ett framgångsrikt event ger starka synergieffekter

Ökad motivation, stolthet, starkare relationer, sympati och tacksamhet är värden som låter sig påverkas av så enkla saker som fantastisk mat, en behaglig inramning, trevligt bemötande i olika servicesituationer och någon timmes underhållning.

Helhetslösning för företagsevent, fest eller kickoff

Hos oss får du en helhetslösning för ditt företagsevent, kundevent, teambuilding event eller kickoff som kretsar kring hantverksmässigt tillagad mat i vårt eget cateringkök, ett stort utbud flexibla lokaler och all den service du förväntar dig före, under och efter eventet.

Service i minsta detalj

Hos oss får du all den service ditt event förtjänar, och som är så besvärligt att själv projektleda. Vi kan hjälpa dig att klä din idé i färg och form, vi skapar ett kommunikationsflöde, vi dekorerar och föreslår mat och dryck, vi arrangerar, bjuder in, fotograferar, välkomnar, serverar, underhåller och städar. Vårt mål är att ge dig och dina gäster en fantastisk upplevelse. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag,

och låt oss bjuda på frukost eller lunch medan vi diskuterar ditt event!