MENY

Konferens

Westers är experter på konferens och företagsevent i Stockholm

Ska du ordna paneldebatt, presskonferens eller ett kreativt möte för arbetsgruppen? Vänd dig till oss! Vi skräddarsyr din företagskonferens med rätt lokal, service och arrangemang.

Konferens med extra allt i Stockholm

Vi erbjuder ett stort utbud av flexibla konferenslokaler centralt i Stockholm för både stora och små sällskap – och skapar en helhetslösning med allt från mottagning, måltid och fikapaus till aktiviteter och kringtjänster.

Vi ordnar allt för en lyckad företagskonferens

Våra erfarna projektledare hjälper er gärna med innehåll och inramning, med talare eller moderator och självklart med all nödvändig teknisk utrustning som behövs för en lyckad konferens.

Vårt mål är att göra din och deltagarnas upplevelse så smidig och innehållsrik som möjligt. Vi tar hand om allt det praktiska: vi sköter markservice, serverar mat från vårt eget cateringkök och arrangerar eventaktiviteter som lyfter konferensen till minnesvärda höjder. Vi erbjuder en i det närmaste gränslös service oavsett om ni vill ha ett enstaka arbetsmöte på några timmar eller behöver konferera under flera dygn.

Catering till din konferens

Westers är ledande inom catering i Stockholm med nära 30 års erfarenhet och ett vältrimmat, kreativt cateringkök i världsklass. Vår kökschef Christian Johansson, med gedigen bakgrund från några av Stockholms finaste restaurangkök, leder en samspelt och vältrimmad besättning med förmåga att leverera såväl exklusiva paradrätter som vardagens kulinariska höjdpunkter.

Kontakta oss idag