Säkra ert datum & lokal för årets sommarkickoff, sommarevent eller sommarfest!

Minns ni känslan av de där varma solstrålarna som en dag omfamnade en, blänket från vattnet, ljudet av fågelkvitter, skratt och porlande dryck för att inte tala om sommarmaten och den allmänna glädjens rus över att det är sommar? Tänk - precis det har vi framför oss igen!

I takt med att vi går mot ljusare tider så är det hög tid att redan nu planera för årets sommarfester och events. Stärk företagskulturen, motivera medarbetarna eller bjud in era kunder och njut av en härlig sommardag tillsammans.

Säkra ert datum genom att börja med att boka den lokal som passar er bäst - därefter hjälper vi gärna till med innehållet avseende allt ifrån projektledning, liveunderhållning, tema, aktiviteter, mat, dryck och mycket mer. Här listar vi några av våra sommarlokaler:

Skyddsrummet

Njut av fantastisk eventmiljö precis vid vattnet på Söder Mälarstrand!
Skyddsrummet bräcker det mesta med sin råa charm och är en av de coolaste lokalerna i Stockholm som är uppskattad av många! Lokalen ligger delvis insprängd i berggrunden med naturligt regnvatten sipprande nedför bergväggarna och vacker utsikt mot Stadshuset och Riddarfjärden.

Lokalen är fördelad på fyra flexibla ytor och utomhus finns en mingel- och eventyta på 80 kvm (med möjlighet att utöka) som passar perfekt för årets sommarfest!

Skyddsrummet

Slaktkyrkan

På ett av Stockholms just nu hetaste ställen, Slakthusområdet, finner ni Slaktkyrkan - en lokal där både fester och konserter arrangeras!
Slaktkyrkan ligger mitt i Slakthusområdet vid Globen och är en plats som andas fest! När ni kliver in i lokalen möts ni av en foajé som är perfekt för mingel och inledning på kvällen. Fortsätt sedan därefter in till det större rummet med högt till tak, bar och scen där bara fantasin sätter gränser för de möjligheter som finns.

Under sommarmånaderna är 'Kvarteret' uteplatsen med flera barer som binder ihop Slaktkyrkan med gott om plats att både sitta, mingla och dansa på.

Slaktkyrkan

M/S Riddarfjärden & Riddarholmen

Konferera, festa eller fira på vattnet i Stockholms skärgård med plats för upp till 170 personer!
Kliv ombord och njut av allt Stockholm har att erbjuda i utsiktsväg, fantastiska smakkombinationer och festmöjligheter både inne som utomhus.

M/S Riddarfjärden och Riddarholmen är som gjorda för ett riktigt roligt sommarevent, kickoff, konferens eller mingel!

Riddarfjärden

Kungliga Borgen

Kungliga Borgen är en modern plats på Gärdet som är inspirerad av sitt kungliga arv. Varmt men elegant – lekfullt men stilrent!

Med Stockholms vackra silhuett som bakgrund får ni vid bokning exklusiv tillgång till hela området vilket ger er stora flexibla möjligheter för sommarens alla arrangemang med plats för så många som upp till 400 minglande gäster utomhus.

Kungliga Borgen

Lusthuset

På vackra Långholmen ligger Lusthuset med plats för 200 minglande och 150 sittande gäster.
Med stora gräsytor i nära anslutning till lokalen ges stora möjligheter att skapa event med aktiviteter, fördrink ute i solen, grillning och mycket mer. Kvällstid studsar ljuset läckert mot den rustika väggen inomhus och den massiva takhöjden på ca 4 meter bidrar till storheten med denna lokal.

Lusthuset

A House - A Yard

Skapa sommarens sköna häng på A House innergård "A Yard" som med sin stora rymlighet ger stor flexibilitet när det kommer till att skapa en plats precis så som ni önskar.
Den avskilda innergården har plats för upp till 200 minglande personer och är designad för att omfamna den härliga utsikten över närliggande Engelbrektskyrkan. Med himlen som tak passar "A Yard" perfekt för olika slags dagsfester, BBQ och andra somriga sammankomster!

A Yard

Sjö & Land

Mitt på Strandvägskajen bland vågskvalp och sjöblänk ligger denna sommarpärla!
Här, på Stockholms underbara vatten med utsikt över Skeppsholmen och Djurgården är Sjö & Land ett perfekt val av lokal för sommarens olika tillställningar som ger ditt event en alldeles särskild karaktär, mitt i city men en känsla av skärgården.

Njut av solens strålar från pontonen och känn vågornas svep under fötterna!

SOL

Boka