Sommarkväll på VENUE81

Den 8:e maj genomfördes ett spännande event på VENUE81, där nya serveringskoncept presenterades inför sommaren.

Nyheter presenterades på VENUE81

Nyheter presenterades på VENUE81

God mat, trevligt sällskap, tävlingar, give-aways och nya serveringskoncept! Ett stort tack till alla er som deltog, vi hoppas få se er snart igen! Se alla bilder från eventet i galleriet nedan.

Foto: Jennie Kumlin

EN KVÄLL AV NYHETER

Under eventet presenterades bland annat två nya serveringskoncept, för att ge en tillställning eller ett event det där "lilla extra". Först ut var buffékonceptet "Waterfall", där ni kan välja att smycka er catering efter tema, säsong eller känsla. I konceptet kan buffén byggas upp i olika nivåer i en bur av plexiglas, vilket ger en häftigt svävande känsla till er mat.

Tidigare har Westers presenterat "food-on-the-wall", en modell för servering av catering och desserter som numera även finns i mindre variant, anpassad för att stå direkt på bordet! På "Mini-wall" erbjöds en delikat dessert, i form av en smultron crème brûlée med syltade havtorn och marshmallows smaksatta med pepparmynta. 

Till minglet serverades tre olika kanapéer: oxfilétartar med kapris och parmesan, grön ärtcrème med tryffelolja och sockersaltad röding och löjrom från Bottenviken.

På buffén serverades kungskrabba "skagen" i strut med rostade sesamfrön, fröyalax och tranbärsmajonnäs samt picklad salladslök i liten skål, sotad "tonfisk-taco" med mango och chili, jordärtskocka i glas, tryffel och endive toppad med coppacrisp, pilgrimsmusselkräm på liten sked med pancoströssel, rensarv, yuzu, soja och majonnäs på sked, oxfiléspett med chipotle och habanero, och en sotad ananas på spett med sherryvinäger.

Ett stort tack till er som deltog och vi hoppas få se er snart igen!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.