Kickoff i Stockholm

Kickoff i Stockholm

En kickoff med fel innehåll eller upplägg kan vara mer energidödande än givande. Vi tror på att våga prova nya saker för att utvecklas, både när det kommer till aktiviteter, miljöer och mat & dryck.
Redo för kickoff?

Redo för kickoff?

Efter en uppiggande ledighet är det dags att kickstarta hösten med kreativa och roliga aktiviteter tillsammans. Vi listar nedan våra tips på aktiviteter som kan vara både inspirerande, lag- och moralbyggande eller bara fruktansvärt roliga!

AKTIVITETER KICKOFF STOCKHOLM

Kickoff handlar om att kickstarta efter semestern och få energi inför en lång period av hårt arbete tillsammans. Den klassiska kickoffen innefattar därmed ofta någon form av teambuilding för att stärka lagkänslan, men också någon form av introduktion till vad som komma skall på arbetsplatsen framöver, det vill säga - nytta förenas med nöje. Allt fler söker dock nya utmaningar och sätt att starta igång igen tillsammans, där fokus skiftas från långa föredrag och informationsmöten till roliga aktiviteter som ska stimulera samarbete och stärka gruppen. 

Äventyrsbanor är en fantastisk aktivitet för just detta syfte. Äventyrliga själar belönas rikligt på äventyrsbanorna i Stockholm där höghöjdsbanorna är den riktiga pärlan. Höghöjdsbanorna är inte bara belägna i en naturskön och vacker miljö, utan också med en nervkittlande och utmanande fysisk aktivitet, som ger fantastiska möjligheter att skapa teamkänsla och tillsammans överkomma hinder och rädslor. Ett annat alternativ med ett liknande upplägg och syfte är "fångarna på fortet"-varianter som går att genomföra i och strax utanför stan. Här får ni som lag kämpa mot varandra i olika utmaningar för både kropp och hjärna, ofta med stora likheter till det berömda tv-programmet. Söker ni en enklare fysisk aktivitet för en kortare stund kan padeltennisrullstolsbasket eller skrattframkallande human fussball vara något för er och även här genomförs aktiviteten i lag. Är ni digitaliserings-galna? Då kanske lite virtual reality passar er bättre! Med VREX 4D virtual reality i Bromma kan det bli så nära verklighet som det går, där ni som lag får ta er igenom olika världar och utföra uppdrag tillsammans. Kan ni överleva en zombie apocalypse?

För er som vill ha en något mer avslappnad kickoff finns gott om aktiviteter också så klart. Runt om i Stockholm kan ni utforska diverse matlagningskurser tillsammans, men även öl-, vin- och champagneprovningar. Vill ni komma ut från stan och njuta av lite grön natur? Strax utanför stadsgränserna hittas en rad olika pärlor som erbjuder konferens- och mötesrum i kombination med spännande aktiviteter och boende.

Se intressanta länkar och tips längst ned i artikeln! 

Extra allt

Extra allt

På en kickoff finns det ingen anledning att snåla, snarare tvärtom! Ladda med ny energi och visa medarbetarna vilka ambitioner ni har för framtiden, genom att bjuda på fantastisk mat.

MAT & CATERING

I sommarvärmen i Stockholm är det skönt med något lätt och fräscht att äta och dricka under en kickoff. Än mer då det kan vankas fysiska aktiviteter och en hel dag av skoj. Friska smoothies och juicer är att rekommendera, oavsett vad ni har planerat! De kan vara både svalkande och energigivande, prova att blanda i nyttigheter som bladspenat, avokado och ingefära tillsammans med färsk frukt och yoghurt. Till lunch och/eller middag kan en sallad vara både ett smakrikt och mättande alternativ. Använd gärna proteiner från växtriket - i form av exempelvis bönor - blandat med färska, svenska primörer och grönsaker. Rödbetor, vaxbönor, sockerärtor och sommarmorot är bara några exempel på råvaror perfekta för en underbar sommarsallad. 

Dags för fika, snacks eller efterrätt? Testa smaskiga rawfood-bollar gjorda på apelsin, kokos och kakao, chiafröpudding med gojibär och blåbär eller varför inte ett fat med exotisk frukt med en dipp på mörk choklad? Nyttigt och gott! Efter middag och efterrätt vankas det drinkar. Alkohol i all ära, men riktigt gott och uppfriskande kan det vara med fräscha alkoholfria cocktails. Vi rekommenderar varmt att göra drinkarna tillsammans som en kul aktivitet med provsmakning. Exempel på en frisk sommar-mocktail är en Blueberry Moscow Mule på färska blåbär, eller en Paloma Fizz gjord på rosa grapefrukt-juice och kvistar av rosmarin.

Inspirerande miljöer

Inspirerande miljöer

Passa på att njuta av inspirerande eventlokaler eller vackra utomhusmiljöer när ni har er kickoff i Stockholm. Det finns alltifrån kompletta lokaler centralt i Stockholm till skärgårdsmiljöer eller lantbruksgårdar att tillgå.

INSPIRERANDE MILJÖER

Centralt läge inne i stan för effektivitet eller rogivande omgivning vid skog eller vatten? Mitt på Drottninggatan finns attraktiva eventlokalen VENUE81, toppmodern med komplett ljud-, ljus- och bildsystem. Två barer, dubbla storbildsskärmar och en skön, avslappnad loungemiljö bjuds det också på. Vill ni iväg från bullret, kan det rekommenderas någon alla vackra gårdar som finns runtom och utanför Stockholm. Ett exempel är Virå Bruk som erbjuder både aktiviteter som jakt, skjutbanor och matlagning tillsammans med konferensrum och boende. Stockholm Skärgård bjuder också på en rad fina möjligheter till kickoff, där Kastellet kan rekommenderas. Beläget utanför Vaxholm finns en rad roliga kickoff-aktiviteter att delta i, så som "fångarna på fortet", segling och åka RIB-båtar. Där finns även en underbar bed & breakfast för övernattning.

BEHÖVER NI TIPS OCH RÅD INFÖR ERT EVENT?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte. Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.