VD-Blogg Oktober

Oktober är här och det är full fart på Westers verksamhet. Mårten Kask berättar mer om läget i månadens VD-blogg.

Julmenyer, afterwork och positiv energi!

Vi går nu in i en spännande period där människor äntligen får träffas igen och då inte bara digitalt. I samband med att samhället nu öppnar upp så gör även vi på Westers det. Jag får ofta frågan, hur jag tror att vår bransch kommer utvecklas och se ut framöver och hur vi kommer att träffas och mötas? Min uppfattning är att introduktionen av det digitala mötet redan var här innan pandemin. Fördelar såsom besparad tid och miljöaspekter är inget nytt, utan 2020 har endast skyndat på den utvecklingen. Det digitala mötet är här för att stanna och vi ser det som ett utmärkt komplement till det fysiska.

Vår uppfattning efter den 29/9, då restriktionerna släppte, är att även ni vill träffas igen i person. Förfrågningar kommer in i en snabb takt om att få genomföra möten, event och klassiska julfester, något vi tycker är härligt! Vad det gäller julen så presenterar vi i månadens brev årets julmeny vilket känns underbart att kunna erbjuda igen. Vi har även öppnat upp VENUE81 igen för att kunna erbjuda fantastiska event i en central och flexibel miljö!

Vi vill gärna träffa er igen och i mitten på oktober bjuder vi därför in till after work på VENUE81. Där presenterar vi årets julmeny och bjuder på goda drinkar och livemusik! Här kan ni boka in er: After Work hos Westers

 

Vänliga hälsningar,

Mårten Kask