Tack för i år!

Nu lider 2022 mot sitt slut. Planerar du nästa års event redan nu?

VD-blogg: Tack för i år!

"Westers organisation har sakta men säkert repat sig, även om växtvärken har varit en utmaning."

 

En återgång till det normala

Ett spännande år närmar sig nu sitt slut. Ett år där vi har skickats mellan hopp och förtvivlan, men som i slutändan blivit fantastiskt för Westers.

Pandemi, restriktioner och begränsningar av eller på var utmaningen under början av året. Men efter att de sista restriktionerna lyftes, tog vår bransch en härlig fart med massor av event och genomföranden. Ett uppdämt behov av att träffas, umgås och fira släpptes lös.

Nu när vi summerar året så är branschen och Westers snart tillbaka till "det normala". Westers organisation har sakta men säkert repat sig även om växtvärken har varit en utmaning. En utmaning som tacklats med bravur av vårt team.

Ett nytt år väntar...

Jag är oerhört tacksam till alla som varit med under året, kunder som vill jobba med oss, vår kompetenta och hårt arbetande personalstyrka och partners och leverantörer som hjälpts åt under tuffa tider. Ni har alla varit en stor del varit i att tillsammans med mig och Erik kunnat vända Westers på rätt köl igen.

Nu går vi in i ett nytt år med massor av möjligheter! Vi skall fortsätta att, under ledning av vår nya köksmästare Daniel Larsson, utveckla vårt kök och vårt utbud. I samband med att vi släpper vår nya meny under 2023, så kommer alla våra kunder och partners få en inbjudan till en härlig kväll med mat, dryck och underhållning. Det ser jag fram emot! Läs mer om hur Daniel tänkt i arbetet med menyn här.

Vi kommer också att vidareutveckla våra lokaler och konceptet kring dessa. VENUE81, Skyddsrummet och Sjö & Land är fantastiska skyltfönster och platser där många härliga minnen ska fortsätta skapas. Spännande nyheter kring den sistnämnda utlovas under våren!

Glöm inte att ta del av vårt nyhetsbrev eller följ våra sociala medier för att ta del av senaste nytt!

Sist men inte minst

Vill jag passa på att önska en riktigt god jul, och ett gott nytt år!

Se till att njuta av trevligt umgänge, avslappnande lugn och härliga smaksensationer.

Mårten Kask

VD

”Tack för i år!”

Boka