Julfest

Changing the Game - Julfest

Äntligen december och dags för julfest! I Stockholm anordnas nu julbord och julfester för fullt, utan tvekan den bästa perioden vi vet.

Julen är här

För oss på Westers är julen årets höjdpunkt, med fantastiska julfester, mingel och julbord bland företagare och privatpersoner. Utöver den härliga julmaten skapas ofta härliga miljöer präglat av is, vinter och frost, eller ur ett specifikt tema som inte behöver handla om julen! 

I årets sista avsnitt av Changing the Game visar Sebastian upp julens paradrätter i sillen och köttbullarna. På Westers har vi även en strävan efter att kunna erbjuda allt mer "gröna" alternativ, med vegetariska och veganska godbitar. I år presenterar vi bland annat en klimatsmart meny, fylld av närodlat/närproducerat och grönt, allt i säsong för att minska antalet transporter och onödigt svinn. Dessutom har vi med vår historia som fiskhandlare en stor förkärlek till att väva in lyxiga fisk- och skaldjursrätter på vissa jultallrikar och julbord. Ett aktuellt exempel är vår säsongsbaserade jultallrik "Vilt, grönt och fisk". Råvaror i säsong är optimalt för både smak och miljö, något värt att tänka på inför ert nästa event.

Vi skapar, leverar och anordnar årligen julbord för mellan 5.000 och 10.000 personer runtom i Stockholm. Behöver ni hjälp inför julfesten? Än är det inte för sent att beställa en härlig julmeny till familjen eller företaget. Behöver ni även hjälp med projektledning och planering av ert event, eller söker ni en festlokal? Vi erbjuder helhetslösningar med allt ni kan tänkas behöva för en lyckad och minnesvärd tillställning - vare sig det handlar om en privat middag eller fest, eller kund- och företagsevent. Vi guidar dig från start till mål med mat, dryck, underhållning, lokal, teknik, tema och mycket mer! Varmt välkommen att höra av dig så tar vi ett förutsättningslöst möte, vi bjuder gärna på frukost eller lunch.

Mårten Kask

VD

”Julborden är här! God jul och gott nytt år till er alla från oss på Westers.”

Behöver ni hjälp med event? Kontakta oss här!