Världens gröna 
Varma jackfruitbiffar med slöbakade tomater och örtpesto

Tempeh med sesam, salladslök och soya
Saltrostade små gröna paprikor
Rostad morotspuré med ingefära och kummin
Rågnudelsallad med broccoli, chili, marinerad lök och koriander
Färska rispappersrullar med babykål och stekta svampar
Pitabröd, het paprikaröra och myntayoghurt
Runt Medelhavet
Lammlägg M’rouzia med aprikos, saffran och mandel
Cypriotiska fläskfiléspett med grillad paprika och tzatziki
Grillad majskyckling i bitar med sofitosås
Tunisisk tomatgryta med pocherat ägg

Egyptisk sallad med ris, sesampasta, kikärtor och friterad lök
Sallad på tomat, mozzarella, basilika och olivolja
Franska ostar med fikonmarmelad och surdegsbaguette
Andra sidan av Atlanten
Sweet Potato Shepherd’s Pie - Sötpotatisöverbakad köttfärsröra med cajun

Caesar Slider – Små majskycklingburgare med romansallad, bacon och vitlöksmayo
Slow cooked turkey - BBQ-glacerad kalkon serverad med sallad på rostad majs
Cioppino – Fisk- och skaldjursgryta med rötterna i San Francisco

Wild Mushroom and Lentil Salad – Sallad på blandade svampar, linser, ädelost och rostade pumpafrön
Saltbakade små potatisar serveras med crème på brynta lökar
Bread in a bag – Två sorters nybakat bröd och tapenade på soltorkade tomater
Asiatisk fusion
Bulgogi – Marinerad entrecôte serveras i salladsblad med ris

Satay Gai – Små kycklingspett med jordnötssås
Teriyaki – Lax i bit med söt soyasås och sesamfrön
Goi Cuon – Färsk vietnamesisk vårrulle med räkor, grönsaker och koriander
Gyoza – Ångade vegetariska dumplings med ponzusås
Zapche – Sötpotatisnudlar med sticky broccoli, sojabönor och stekt rödlök
Kimchi – Het fermenterad kålsallad
En svensk helgmiddag
Kall inkokt lax med örtagårdssås
Nattbakad kalvrostbiff med picklade grönsaker
Matjessill med hackad gräslök och gräddfil
Stekt inlagd strömming med tre sorters lök
Ägghalvor med skaldjursröra och dill
Janssons frestelse

Sallad på rostad potatis med äpple, pepparrot och crème fraiche
Surdegsbröd och fröknäcke med lagrad gårdsost och smör
Den gröna och havet
Fisktacos med mjuka tortillas och pico de gallo

Halstrade pilgrimsmusslor, grillad sparris, forellrom och kapriscrème
Kryddsotad rimmad torsk med ananas, chili och koriander
Grillade grönsaker med citronolja och örter
Svart bönris med tomatillo och rostade frön på salladsblad
Getostgratinerade betor med honung och hasselnötter

Surdegsbröd med chimichurri