Stay tuned - lansering av ny cateringmeny om:

Håll utkik, vi lanserar vår nya cateringmeny om:

Frukost, fika & dryck

Frukost & Fika

Starta arbetsdagen på bästa sätt med frukostcatering! Ekologiskt kaffe, färska frallor på surdeg, hemgjorda smoothies och energyshots samt en nyttig rawfood-boll, eller varför inte en klassisk brunch? Hos oss hittar ni allt för den perfekta starten på mötet, konferensen eller eventet!

Catering som frukost

Det viktigaste målet på dagen! På Westers erbjuder vi all form av catering, till ert möte, tillställning eller event. Inget är viktigare än starten på dagen,  där vi kan leverera en mängd olika alternativ för frukost eller brunch. Hos oss har ni möjlighet att få allt mellan hemgjorda energishots, smoothies och juicer till den klassiska brunchen och färska frallor på surdeg. Välj delrätter själva eller beställ en hel frukostmeny, oavsett lovar vi att ni inte blir besvikna.

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.