Stay tuned - lansering av ny cateringmeny om:

Håll utkik, vi lanserar vår nya cateringmeny om:

Catering för varje säsong

Låt oss med vår säsongsmeny visa er råvarans kraft och smakpotential! Allt anpassat till era önskemål.

Smaskens!

Säsongsmenyer

Sommar, höst, vinter och vår - vårt duktiga cateringkök arbetar alltid med att lyfta fram säsongens råvaror när de är som bäst och populärast. Här hittar du också specialmenyer för särskilda teman och högtider!

Catering i säsong

Stockholmscatering när den är som bäst i tid, med högsta kvalitet av råvaror för varje säsong, det är Westers melodi! Vi tror att den inställningen till mathantverket ger vår catering den där "wow-faktorn", och er tillställning eller event en extra dimension. Varje år presenterar vi nya, trendsättande säsongsmenyer med utgångspunkt i vår filosofi och vilka råvaror som är allra bäst för dagen. Varmt välkommen med er beställning eller förfrågan!

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.