NYC Highlandpark 
Veggieslider, picklad lök och tryffelmajonnäs
Korean style broccoli
Trädgårdsrulle, krasse, morot och avokado
Miniwraps, sticky tofu, grönt och pak choi
Shiitake maki, quinoa och päronsoya
Grön bönpuré, ingefära och friterad tortilla
5th Avenue
Bulgogi bowl – Marinerat nötkött i liten skål
Sötpotatisnudlar, sesam, soya och munggroddar
Gimbap - Risrulle med fläsk, chilimayo och avokado
Kimchi – Fermenterad kålsallad
Silkestofu med picklad rättika och sjögräs
Korean fried broccoli
Madison Square Garden 
Pulled Oumph, picklad rödlök, chipotlemayo och pitabröd

Syltade tomater, basilika och pecorino serveras i marmeladburk
Rostade jordärtskockor toppade med färskost och soltorkad tomat
Litet rågbröd med keso, avokado och chili
Grillad grön sparris, späda skott, balsamicosirap och Grana Padano
Couscous, fetaost, melon och grönt
Houston Street
Cheeseburgare med brioche och friterad schalottenlök

Barbecuekyckling på spett med rökig sås
Miniwraps med kallrökt fjordlax, pepparrotsfärskost och romansallad
Cajunkräftor, butternutpuré och späda skott serveras i liten skål
Vattenmelon, chili och fetaost
Sweet potato pie
Little Asia
Majskyckling Hoisin med rostade sesamfrön
Citrongräsglaserad laxkub, gari och szechuancrème
Röding sashimi, regnbågsrom och yuzusoya
Koreansk råbiff, sesam och Ketjap Benteng Manis
Vietnamesisk Morning Glory: gröna bönor i soya
Sallad på risnudlar, pak choi, rostade cashewnötter och koriander
Bowery
Tuna tataki, päron, chili och mirin
Sotad laxloin, citrusgrönsaker och grönt
Beef sandwich, saltgurka, dijonsenap och rostad lök
Friterad tofu, sojabönor och rättika
Liten bakpotatis med skagenröra
Caesarsallad, hyvlad Gran Padano och surdegskrutong
Pumpacrème i glas toppad med picklad rotselleri och svartkål
West 21st Street
Mjuk taco med ankcarnitas och örter

Skaldjursceviche i havtornsjuice
Röding tostada med forellrom
Mojo på svarta bönor och avokado med tortillachips
Havsabborre med ananaspuré och koriander
Het tomatsalsa med shiitake och hyvlad ost
Central Park 
Crostini, karamelliserad lök, cheddar och bakad cocktailtomat
Rostad brysselkål och shiitakesvamp med citrongräs, rökt rapsolja och chilimajonnäs
Morotscrème i litet glas med grillad sparris och ruccola
Burrata med saltrostade mandlar, bakade tomater, kaprisbär och oliver
Koreansk tartar på rödbeta med soyamajonnäs
Salladsblad med getost, valnötter, zucchini och lönnsirap
Grönsaksstavar med örtfärskost
King Street
Löjromsslider med picklad salladslök och dill
Renkebab med tranbärs- och chilichutney
Köttbulle på rårörda lingon

Liten tunnbrödsrulle med räksallad
Västerbotten- och potatiscrème med rökt röding
Rotsakschips och kryddost
Canal Street
Liten burgare med chipotlemajonnäs, saltgurka och karamelliserad lök

Fresh springrolls med räkor, morot och alger
Tuna tataki på wonton med wasabimajonnäs och jalapeño
Sticky brisket, kimchi, grönkål och rostad brysselkål
Sallad på pak choi, kinesisk broccoli, yuzu och vildris
Dumplings med soyadipp
Kitchen Avenue
Pilgrimsmussla med lime, avokado, koriander och gurka
Lax med mango, chili, romansallad och rostade sesamfrön serveras i matglas
Tuna tataki på wonton med ingefära och soyamajonnäs
Nattbakad flapsteak, salsa på tomat, vårlök och sherryvinäger
Vietnamesisk rispappersrulle, ingefära, nudlar och savoykål
Jordärtskockspuré och handskalade räkor serveras i marmeladburk
Farmers Street
Kalvtartar från Almunge med tonfisksås och lagrad brännvinsost
Carpaccio på biff från Svartådalen med kapris, senapsört och hyvlad gårdsost
Husets picklade grönsaker i marmeladburk
Blomkålscrème, rostad brysselkål och krasse i litet glas
Tre sorters syltade tomater i glas
Hembakat knäckebröd med brynt vispat smör