MENY

Nytta och nöje!

Kombinera arbete med fest genom en häftig kickoff! Vi hjälper er med allt innehåll i form av lokal, mat, underhållning, aktiviteter och mycket annat!

KICKOFF

Har du stora eller små planer?

Vi hjälper dig att lyfta företagets kickoff eller kundevent till imponerande höjder, oavsett om du vill göra ett magnifikt intryck i en pampig lokal eller satsa på teambuilding utomhus eller i egna lokaler.

Kickoff och företagsevent som du vill ha det


Varje kundevent, kickoff och teambuilding är en unik händelse som inte ”finns på burk”. Innan vi skapar ett företagsevent träffar vi dig på ett förutsättningslöst möte där vi gemensamt går igenom och skapar förståelse för vad som önskas av eventet. Ingenting är omöjligt för oss att leverera.

Har du redan inför det första mötet en idé om vad det ska bjudas på i matväg? Kul! Då kombinerar vi mötet med en provsmakning.

Westers – en kreativ eventbyrå i Stockholm


Vi är din trogna och kreativa helhetspartner. Westers hjälper alla typer av företag skapa lyckade kickoffer i Stockholm. Oavsett om du har stora planer för ett företagsevent med inbjudna talare, underhållning och buffé, eller lite mindre planer för en arbetsgrupp eller litet företag, så finns vi vid din sida.

Vi hjälper dig gärna med förslag inför kickoff som innefattar ett helgjutet koncept. Och vi menar verkligen helgjutet. Lokal, dekoration, onlineinbjudan, scen- och konferensteknik, mat och dryck för mingel och sittande måltider, foto- och video dokumentation, teambuildingaktiviteter. Ja, listan på vad vi kan fixa är minst sagt lång.

Allt beror på din ambition – vårt mål är att göra ditt event lyckosamt, fruktbart och framför allt bekvämt för såväl deltagare som dig som beställare.

Yvette Cirrillo

Projektledare

”Jag hjälper er ordna en kickoff fylld av nytta och nöje - med ett innehåll utöver det vanliga!”

Kontakta mig

Kontakta oss