Kickoff

Kombinera arbete med fest genom en häftig kickoff! Vi hjälper er med allt innehåll i form av lokal, mat, underhållning, aktiviteter och mycket annat! Boka en kostnadsfri eventkonsultation med någon av våra projektledare på länken nedan.

Event

Har du stora eller små planer?

Vi hjälper dig att lyfta företagets kickoff eller kundevent till imponerande höjder, oavsett om du vill göra ett magnifikt intryck i en pampig lokal eller satsa på teambuilding utomhus eller i egna lokaler.

KICKOFF OCH FÖRETAGSEVENT SOM DU VILL HA DET

KICKOFF OCH FÖRETAGSEVENT SOM DU VILL HA DET

Varje kundevent, kickoff och teambuilding är en unik händelse som inte ”finns på burk”. Innan vi skapar ett företagsevent träffar vi dig på ett förutsättningslöst möte där vi gemensamt går igenom och skapar förståelse för vad som önskas av eventet. Ingenting är omöjligt för oss att leverera. Vi rekommenderar att laga mat tillsammans eller varför inte testa på en öl- och vinprovning?

Westers – en kreativ eventbyrå i Stockholm

Vi är din trogna och kreativa helhetspartner. Westers hjälper alla typer av företag skapa lyckade kickoffer i Stockholm. Oavsett om du har stora planer för ett företagsevent med inbjudna talare, underhållning och buffé, eller lite mindre planer för en arbetsgrupp eller litet företag, så finns vi vid din sida.

Vi hjälper dig gärna med förslag inför kickoff som innefattar ett helgjutet koncept. Och vi menar verkligen helgjutet. Lokal, dekoration, onlineinbjudan, scen- och konferensteknik, mat och dryck för mingel och sittande måltider, foto- och video dokumentation, teambuildingaktiviteter. Ja, listan på vad vi kan fixa är minst sagt lång. Hör av er så berättar vi gärna mer över en frukost eller lunch!

BEHÖVER NI TIPS OCH RÅD INFÖR ERT EVENT?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte. Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Mårten Kask

VD

”Jag hjälper er ordna en kickoff fylld av nytta och nöje - med ett innehåll utöver det vanliga!”

Gör förfrågan
Boka