Skräddarsydda konferenser och företagsevent i Stockholm

Att skapa ett lyckat möte eller konferens innehåller många olika delar. Vi erbjuder helhetslösningar för er tillställning med lokal, mat och dryck, teknik, talare och mycket annat! Boka en kostnadsfri eventkonsultation med någon av våra projektledare på länken nedan.

Event

Skräddarsydda konferenser och företagsevent i Stockholm

Ska du ordna konferens eller möte? Vänd dig till oss! Vi skräddarsyr din företagskonferens med rätt lokal, service och arrangemang.

Konferens med extra allt!

Konferens med extra allt!

Med ett stort utbud av flexibla konferenslokaler i centrala Stockholm kan vi erbjuda platsen för er nästa konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap får ni samma goda service och stora engagemang från oss. Vi hjälper er gärna med helhetslösningar som konferenspaket, det innefattar allt från mottagning, måltid och fikapaus till aktiviteter och kringtjänster.

Allt för en lyckad företagskonferens

Våra erfarna projektledare hjälper dig gärna med att hitta rätt konferensanläggning. Till detta kan de även hjälpa till med innehåll och inramning, talare eller moderator och självklart all nödvändig teknisk utrustning som du behöver för att göra konferensen till en succé.

Vårt mål är att göra din och dina deltagares upplevelse så smidig och innehållsrik som möjligt. Vi tar hand om allt det praktiska; Vi sköter markservice, serverar mat från vårt eget cateringkök och arrangerar aktiviteter som lyfter konferensen till minnesvärda höjder. Vi erbjuder en i det närmaste gränslös service oavsett om du vill ha ett enstaka arbetsmöte på några timmar, eller behöver konferera under flera dygn.

En innovativ cateringupplevelse till er konferens

Vi på Westers älskar inte bara konferenser, vi är dessutom ledande i Stockholm när det kommer till catering. Inte så konstigt med tanke på vår 30 år långa erfarenhet och ett vältrimmat, kreativt cateringkök i världsklass. Vår köksmästare Martin Lönnroth, med gedigen bakgrund från några av Stockholms finaste restaurangkök, leder en samspelt och duktig besättning. Deras förmåga att leverera såväl exklusiva paradrätter som vardagens kulinariska höjdpunkter är minst sagt imponerande. Och det bästa av allt? De står gärna till din tjänst!

BEHÖVER NI TIPS OCH RÅD INFÖR ERT EVENT?

Slå oss en signal, eller skicka ett mail via vårt kontaktformulär, så tar vi ett förutsättningslöst möte. Ni kan också boka en lokalvisning så bjuder vi på lunch!

Mårten Kask

VD & Försäljningschef

”Jag hjälper er skräddarsy en konferens utifrån era önskemål!”

Gör förfrågan
Boka