MENY

Konferens

Westers är experter på konferens och företagsevent i Stockholm

Ska du ordna paneldebatt, presskonferens eller ett kreativt möte för arbetsgruppen? Vänd dig till oss! Vi skräddarsyr din företagskonferens med rätt lokal, service och arrangemang.

Konferens med extra allt


Med ett stort utbud av flexibla konferenslokaler i centrala Stockholm kan vi erbjuda platsen för din nästa konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap får ni samma goda service och stora engagemang från oss. Vi hjälper dig gärna med helhetslösningar som konferenspaket, det innefattar allt från mottagning, måltid och fikapaus till aktiviteter och kringtjänster.

 

Allt för en lyckad företagskonferens


Våra erfarna projektledare hjälper dig gärna med att hitta rätt konferensanläggning. Till detta kan de även hjälpa till med innehåll och inramning, talare eller moderator och självklart all nödvändig teknisk utrustning som du behöver för att göra konferensen till en succé.

Vårt mål är att göra din och dina deltagares upplevelse så smidig och innehållsrik som möjligt. Vi tar hand om allt det praktiska; Vi sköter markservice, serverar mat från vårt eget cateringkök och arrangerar aktiviteter som lyfter konferensen till minnesvärda höjder. Vi erbjuder en i det närmaste gränslös service oavsett om du vill ha ett enstaka arbetsmöte på några timmar, eller behöver konferera under flera dygn.

 

Smakfull catering till din konferens


Vi på Westers är inte bara bra på konferenser, vi är dessutom ledande i Stockholm när det kommer till catering. Inte så konstigt med tanke på vår 30 år långa erfarenhet och ett vältrimmat, kreativt cateringkök i världsklass. Vår kökschef Christian Johansson, med gedigen bakgrund från några av Stockholms finaste restaurangkök, leder en samspelt och duktig besättning. Deras förmåga att leverera såväl exklusiva paradrätter som vardagens kulinariska höjdpunkter är minst sagt imponerande. Och det bästa av allt? De står gärna till din tjänst!

 

Kontakta oss idag