A House Stockholm

Östermalms nya mötesplats för event! Boka en kostnadsfri lokalvisning så bjuder vi på frukost eller lunch.

A House Stockholm

Stilrena, råa ytor fyllda med potential!
A House Stockholm

A House Stockholm

Östermalms nya mötesplats heter A House Stockholm. En fräsch och modern eventlokal fördelad på flera små som stora ytor för middagar, mingel, fester, konferenser och mycket mer!

A House Stockholm är indelat i fem större eventytor, utöver mindre mötes- och konferensrum. Ytorna kan bokas för konferens, likväl som middagar, mingel och fest. 

A Stage är en rå och brutal miljö med betong som huvudingrediens. En häftig miljö som går att forma på många olika sätt för just ert typ av event och från lokalens industriella balkong har du översikt över ytans huvuddel. Det är även den största ytan på A House Stockholm med plats för upp till 350 minglande gäster. 

A Atelier är beläget högst upp i huset, med en magisk utsikt och fantastiskt ljusinsläpp. En perfekt yta för middagar, mingel och fest!

A Auditorium med sina tre stora trappsteg kan formas efter ditt innehåll. Optimal yta för workshops, konferenser, presentationer och seminarium, men kan även utnyttjas för middagar och mingel.

The Lobby är hjärtat av A House med en öppen och ljus yta för möten, livemusik, mingel och framträdanden.

A House Kitchen är ett "foodlab" med ny köksutrustning för att skapa härliga matupplevelser tillsammans eller avnjuta en god middag. Avsmakningar, matlagningslektioner och sittande middagar passar alldeles utmärkt i denna stilrena yta.

bilder

Jessica Glifberg

Project Manager

”A House ger en modern och rå känsla, med utrymmen i olika storlekar och för olika syften. Hör av dig för att boka en visning!”

Gör förfrågan
Boka