Delight Studios

En magnifik plats med hisnande vyer och flera lokalmöjligheter, endast 10 min från centrala Stockholm.

Delight Studios

Denna gamla fabriksplats erbjuder tre lokaler i varierande storlek (255 m² - 330 m²) och ger därför stor flexibilitet för olika tillställningar.
Delight Studios

Delight Studios

På kajen i Finnboda, Nacka, ligger denna råa och samtidigt stilrena byggnad som erbjuder fantastiska vyer med vackert ljusinsläpp. Här erbjuds tre lokaler av varierande storlek och ger därför stor flexibilitet till att hitta en plats som uppfyller era behov och förväntningar.

Delight Studios är indelat i tre olika lokaler där samtliga ytor kan bokas för olika tillställningar och sammankomster så som konferens, mingel, middagar och fest.

Studio 1 är en rustik och samtidigt stilren lokal på 270 m². Lokalen ligger på bottenplan med högt till tak och stort ljusinsläpp genom industrifönster i norrläge. Perfekt yta för konferens och möten men också för middagar, mingel och fest.
Kapacitet: 200 sittande. 350 minglande.

Studio 2 är beläget på plan 2 som nås via hiss eller trappor. Denna råa lokal har en yta på 325 m² med stora fönster som sträcker sig från golv till tak. Ett utrymme som lämpar sig mycket bra för middagar, mingel och fest.
Kapacitet: 200 sittande. 350 minglande.

Studio 3 - Grottan denna häftiga lokal med sin yta på 255 m² ligger inbäddad i unik bergsvägg på bottenplan. Optimalt för möten, mingel och fest.
Kapacitet: 130 sittande. 250 minglande.

Piren - ut mot vattnet på en pir utanför Delight Studios finns det möjlighet för event för upp till 500 personer. Från piren har man utsikt både in mot Stockholm city och ut mot Stockholms berömda skärgård.

bilder

Jesper Kask

CEO

”Delight Studios erbjuder några av Stockholms coolaste lokaler med utrymmen i olika storlekar för olika syften. ”

Gör förfrågan
Boka