Fabriken

Från målerifabrik till modern eventanläggning! Fabriken erbjuder förstklassiga mötes- och eventmöjligheter i Hammarby Sjöstad.

Fabriken

Fyllt av mötes- och eventmöjligheter!

Fabriken

Fabriken

Hammarby Sjöstads nya mötesplats heter Fabriken! I moderna, kreativa Hammarby Sjöstad - med 900 kvadratmeter i bottenplanet på en gammal målerifabrik - ligger Fabriken. Med härlig omgivning av vatten och grönområden, samt en närhet till kommunikationer, är Fabriken som gjort för olika typer av evenemang och möten.

Den nya, kreativa arenan för möten och event i Hammarby Sjöstad, är indelad i fem olika ytor. Ytorna ger lokalen en fantastisk flexibilitet för sällskap mellan 10 och 500 gäster och lämpar sig väl för såväl lanseringar, presentationer och konferenser som fest, middag och galakväll!

Auditorium är Fabrikens flaggskepp och den största av eventytorna. En ljus och fräsch lokal där upp till 250 sittande gäster kan välkomnas. Dessutom ges fantastiska teknikmöjligheter i form av ett Watchout-system där högupplösta bilder, filmer, presentationer och animationer kan projiceras över en hel vägg! Auditorium kan därmed förvandlas till vilken stad, rum eller miljö ni önskar.

Övriga rum är så kallade mötesrum men kan även användas för breakout sessions på konferensen eller bolagsstämman. Samtliga rum är utrustade med 65' TV-skärm och whiteboard, samt har ljusinsläpp från stora fönster.

Alicante är störst av de mindre mötesrummen, med plats för 16 personer runt det vackra ekbordet. Rummet kan även möbleras om för att ta upp till 50 gäster i biosittning.

Lissabon rymmer tolv personer kring ett runt ekbord men kan möbleras om till att rymma cirka 30 personer i biosittning.

Newport tar upp till 10 personer kring sitt runda mötesbord i ek.

Cardiff är cirka 15 kvm stort och möblerat i styrelsesittning för upp till tio personer.

 

 

Bilder

Erik Kask

Lokalansvarig

”Fabriken är ett ljust och modernt alternativ för event och möten i olika storlekar och former, beläget i trevliga Hammarby Sjöstad. Kontakta mig för en visning!”

Gör förfrågan