Fabriken

Från målerifabrik till modern eventanläggning! Fabriken erbjuder förstklassiga mötes- och eventmöjligheter i Hammarby Sjöstad.

Fabriken

Fyllt av mötes- och eventmöjligheter!

Fabriken

Fabriken

Hammarby Sjöstads nya mötesplats heter Fabriken! I moderna, kreativa Hammarby Sjöstad - med 900 kvadratmeter i bottenplanet på en gammal målerifabrik - ligger Fabriken. Med härlig omgivning av vatten och grönområden, samt en närhet till kommunikationer, är Fabriken som gjort för olika typer av evenemang och möten.

Fabriken

I Hammarby Sjöstad hittar du vår event och konferenslokal Fabriken!

I moderna, kreativa Hammarby Sjöstad - med 1 000 kvadratmeter i bottenplanet på en gammal målerifabrik - ligger Fabriken. Med härlig omgivning av vatten och grönområden, samt en närhet till kommunikationer och restauranger, är Fabriken som gjort för olika typer av evenemang och möten.

Den kreativa arenan för möten och event i Hammarby Sjöstad, är indelad i fem olika ytor. Ytorna ger lokalen en fantastisk flexibilitet för sällskap mellan 10 och 250 gäster och lämpar sig väl för såväl lanseringar, presentationer, sändningar och konferenser som fest, middag och galakväll!

Auditorium är Fabrikens flaggskepp och den största av eventytorna. En ljus och fräsch lokal där upp till 200 sittande gäster kan välkomnas. Dessutom ges fantastiska teknikmöjligheter i form av ett Watchout-system där högupplösta bilder, filmer, presentationer och animationer kan projiceras över en hel vägg! Auditorium kan därmed förvandlas till vilken stad, rum eller miljö ni önskar.

Övriga mötesrum kan även användas för breakout sessions på konferensen eller bolagsstämman. Samtliga rum är utrustade med 65’’ TV-skärm, blädderblock och whiteboard, samt har ljusinsläpp från stora fönster och en generös takhöjd.

Alicante är störst av de mindre mötesrummen, med plats för 16 personer runt det vackra ekbordet. Rummet kan även möbleras till biosittning där 40 gäster får plats.

Lissabon rymmer 12 personer kring ett runt ekbord men kan möbleras om till att rymma cirka 30 personer i biosittning.

Cardiff är cirka 10 kvm stort och möblerat i styrelsesittning för upp till tio personer.

Newport tar upp till 10 personer kring sitt runda mötesbord i ek.

Bilder

Erik Kask

CLIENT MANAGER & PARTNER

”Fabriken är ett ljust och modernt alternativ för event och möten i olika storlekar och former, beläget i trevliga Hammarby Sjöstad. Kontakta mig för en visning!”

Gör förfrågan
Boka