Livrustkammaren

Häftig inramning i klassisk stil! Boka en kostnadsfri lokalvisning så bjuder vi på frukost eller lunch.

Livrustkammaren

Vill du bjuda dina gäster på kunglig glans och prakt finns få bättre alternativ än Livrustkammaren. Här erbjuds verklig pompa och ståt i två salar, Stensalen och Hörsalen.
Makalöst praktfullt

Makalöst praktfullt

Stensalens värdiga pelarrum med fönster ut mot Logården används huvudsakligen för mottagningar, mingel och middagar medan Hörsalen är ett utmärkt val för konferenser, föredrag och liknande arrangemang.

Stensalen - festlokal för mingel och middagar

Stensalen är museets mest praktfulla och imponerande rum. Här ryms mottagningar och mingel för upp till 150 personer och sittande middagar för upp till 100 personer. Även andra event passar i denna storslagna lokal med sin vackra utsikt mot Slottet och staden. Vill du bjuda sällskapet på naturlig musik finns även en flygel i salen.

Hörsalen - konferenslokal för upp till 100 personer

Hörsalen, längst in i slottets källarvalv, har bland annat använts som vinförråd och är idag en utmärkt konferenslokal, väl anpassad för kurser och föredrag. Salen rymmer 100 personer och är utrustad med ljudanläggning, trådlösa mikrofoner, DVD-spelare, projektor, diabildsprojektor, overhead samt konferenstavla.

bilder

Mårten Kask

Senior Advisor

”Det finns få lokaler i Stockholm som kan tävla med Livrustkammaren när det kommer till högtidlig stämning och genuin pampighet!”

Gör förfrågan
Boka