M/S Riddarholmen

Konferera, festa eller fira på vattnet i Stockholms skärgård. Boka en kostnadsfri lokalvisning så bjuder vi på frukost eller lunch!

M/S Riddarholmen

Glid fram längs Skärgården och njut av allt Stockholm har att erbjuda i utsiktsväg. Från konferens till grillfest, M/S Riddarholmen är sommarens hit!
En tur på sjön

En tur på sjön

Konferera med stil eller festa med skärgården som bakgrund. Med M/S Riddarholmen kan ni kombinera det stolta lugnet hos en båttur med strandhugg och kanske ett besök på något vackert slott längs rutten.

Fest och konferens mitt i skärgården

Ombord på M/S Riddarholmen kan ni njuta av Stockholm på bästa möjliga sätt. Vackra vyer, fantastiska smakkombinationer och festmöjligheter både inne och ute, bäddar för ett riktigt roligt sommarevent, konferens eller bröllop!

Rymlig restaurangdel och dansvänligt bryggdäck 

M/S Riddarholmen byggdes redan 1916 och renoverades under 1990-talet, då fartyget samtidigt anpassades till festlokal. I den rymliga restaurangdelen dukar vi för upp till 130 sittande gäster och i den mysiga baren finns plats för ytterligare 40. Vi kan även anordna grillfester med dans på det rymliga bryggdäcket och fartyget är anpassat för många olika slags festligheter.

Bilder

Jesper Kask

CEO

”Båtkonferens, bröllopsfest eller teambuilding med strandhugg? En tur i skärgården gör gott!”

Gör förfrågan
Boka