Sjö & Land

Den ljusa nyrenoverade lokalen passar utmärkt för möten, mindre konferenser, privata middagar och fest.

Ljus modernitet på Strandvägskajen!

Energi och inspiration på Stockholms underbara vatten med utsikt över Skeppsholmen och Djurgården.

Vågskvalp och sjöblänk

Vågskvalp och sjöblänk

Sjö & Land med sitt unika läge vid Strandvägskajen välkomnar upp till 50 sittande gäster. En avkopplande fikapaus på Sjö & Lands uteplats erbjuder vågskvalp och sjöblänk som ger energi och inspiration, mitt i Stockholm.

Ljus och modern lokal för fest och konferens mitt på Strandvägskajen

 

Den ljusa och ombonade lokalen passar utmärkt för såväl mindre konferenser och möten som privata middagar, utställningar och fest.

I det mindre av de två rummen anordnas ofta bar och dans medan det stora rummet passar bra för sittande middag, filmvisning eller bara generös mingelyta. När kylan närmar sig tältar vi in pontonen och skapar ytor med oändliga möjligheter. Sjö & Land är en mycket flexibel lokal som ger ditt event en alldeles särskild karaktär, mitt i city men en känsla av skärgården. 

RESTAURANG S.O.L!

RESTAURANG S.O.L!

När vårsolen tittar fram öppnar vi upp dörrarna och välkomnar er till Restaurang S.O.L. En härlig plats på Strandvägskajens för god mat, härliga drinkar och långa sommarkvällar!

Besök S.O.L

BILDER

Julfirande med företaget på Sjö & Land

Nu öppnar vi upp för ett säkert och tryggt julfirande på Sjö & Land. Här tar vi emot grupper på upp till 50 personer och skapar en fantastisk kväll!

Yvette Cirillo

Lokalansvarig

”Det här är en av mina favoritlokaler för sällskap som vill ha en ombonad, informell upplevelse. Ta gärna med uteplatserna i planeringen för att uppleva Sjö & Land när den är som bäst.”

Gör förfrågan