Sjö & Land

Med sitt ultimata läge passar lokalen utmärkt för möten, mindre konferenser, privata middagar och fest.

Mitt på Strandvägskajen!

På Stockholms underbara vatten med utsikt över Skeppsholmen och Djurgården är Sjö & Land ett perfekt val av lokal för olika tillställningar.

Vågskvalp och sjöblänk

Vågskvalp och sjöblänk

Sjö & Land med sitt unika läge vid Strandvägskajen välkomnar upp till 60 sittande gäster. En avkopplande fikapaus på Sjö & Lands uteplats erbjuder vågskvalp och sjöblänk som ger energi och inspiration, mitt i Stockholm.

Lokal för fest och konferens mitt på Strandvägskajen

 

Den ljusa och ombonade lokalen passar utmärkt för såväl mindre konferenser och möten som privata middagar, utställningar och fest.

I det mindre av de två rummen anordnas ofta bar och dans medan det stora rummet passar bra för sittande middag, filmvisning eller bara generös mingelyta. När kylan närmar sig tältar vi in pontonen och skapar ytor med oändliga möjligheter. Sjö & Land är en mycket flexibel lokal som ger ditt event en alldeles särskild karaktär, mitt i city men en känsla av skärgården. 

All mat och dryck via Westers.

BILDER

Priser

Priser

Hyra dag: 10.000 kr / Hyra kväll: 20.000 kr - Kostnad för städning tillkommer.

Erik Kask

CLIENT MANAGER & PARTNER

”Det här är en av mina favoritlokaler för sällskap som vill ha en ombonad, informell upplevelse. Ta gärna med uteplatserna i planeringen för att uppleva Sjö & Land när den är som bäst.”

Gör förfrågan
Boka