Sjö & Land

Energi och inspiration på Stockholms underbara vatten. Obs! Sjö & Land finns endast tillgänglig som eventlokal från september till och med april.

Konferens och fest med flyt

På Sjö & Land kan du konferera med skärgårdskänsla mitt i storstaden och äta middag med utsikt över Skeppsholmen. 

Obs! Sjö & Land finns endast tillgänglig som eventlokal från september till och med april.

Vågskvalp och sjöblänk

Vågskvalp och sjöblänk

Sjö & Land med sitt unika läge vid Strandvägskajen välkomnar upp till 80 sittande och 100 minglande gäster. En avkopplande fikapaus på Sjö & Lands uteplats erbjuder vågskvalp och sjöblänk som ger energi och inspiration, mitt i Stockholm.

Ljus och modern lokal för fest och konferens mitt på Strandvägskajen

Den ljusa och ombonade lokalen passar utmärkt för såväl mindre konferenser och möten som privata middagar, utställningar och fest.

I det mindre av de två rummen anordnas ofta bar och dans medan det stora rummet passar bra för sittande middag, filmvisning eller bara generös mingelyta.

Sjö & Land är en mycket flexibel lokal som ger ditt event en alldeles särskild karaktär. Du får det bästa av att hyra både båt och festlokal i centrala Stockholm. 

Bilder

Dukningsskisser

Yvette Cirillo

Lokalansvarig

”Det här är en av mina favoritlokaler för sällskap som vill ha en ombonad, informell upplevelse. Ta gärna med uteplatserna i planeringen för att uppleva Sjö & Land när den är som bäst.”

Gör förfrågan