Skyddsrummet

Njut av fantastisk eventmiljö precis vid vattnet på Söder Mälarstrand. Boka en kostnadsfri lokalvisning så bjuder vi på frukost eller lunch!

Skyddsrummet

En unik miljö och ett utmärkt val av lokal för middag, fest, event och konferens!

Ett naturligt bergrum

Ett naturligt bergrum

Vi har öppnat upp lokalerna som en gång i tiden fungerade som ett skyddsrum och skapat en helt unik eventlokal med upp till sex meter i takhöjd, fördelat på fyra flexibla ytor. Lokalens naturliga bergrum och vackra tegelväggar ger en inspirerande inramning till många olika slags event. Skapa ett skönt häng vid baren eller en häftig klubbkänsla med dans, ljus och hög stämning.

Skyddsrummet är fördelat på fyra flexibla ytor:

Bergrummet med naturligt regnvatten sipprandes nedför bergväggarna, upp till 6 meter i takhöjd och ett ljud- och ljussystem i toppklass.

Tegelrummet med vackra tegelväggar, kristallkronor och utsikt mot Stadshuset och Riddarfjärden. Tegelrummet är även utrustat med helt ny konferensteknik!

I Loungen en trappa upp kan man hålla informella möten eller bara sitta ned och få en överblick över hela lokalen.

Utomhus har vi en yta på 80 kvm (med möjlighet att utöka) som passar perfekt för uteservering, foodcourt eller eventyta.

Utrymmena går att anpassa för allt mellan 50-500 gäster. För större arrangemang kan vi utöka med tält och det finns även möjlighet att hyra separata konferensrum vägg i vägg.

Bilder

dukningsskisser

Erik Kask

CLIENT MANAGER & PARTNER

”Skyddsrummet bräcker det mesta med sin råa naturliga känsla av berg och sten. Välkommen att kontakta mig vid frågor!”

Gör förfrågan
Boka