Hyr tält och paviljonger

Vackra tält och paviljonger för enastående event och firanden - möjligheterna är oändliga!

Tält och paviljonger

Utomhus är bäst, men det är alltid bra att vara på den säkra sidan. Tältlösningar är eleganta lösningar för ett läckert utomhusevent.
Oändliga möjligheter

Oändliga möjligheter

Vi på Westers kan alltid hjälpa dig med tak över huvudet till ditt event bland annat genom att du kan hyra festtält och paviljonger i de flesta storlekar och former. Vi har partytält, festtält, mässtält, lagerhallar eller varför inte en tvåvåningspaviljong med riktiga fönsterrutor och balkonger? Bara din fantasi sätter gränserna. Låt oss veta platsen för där du önskar ha tält eller paviljong så hjälper vi er att ta fram det bästa förslaget!

Moderna och stabila lösningar

Dagens festtält och paviljonger är fjärran från fladdriga dukar och rangliga rör. Moderna tält och paviljonger är stadiga och stabila konstruktioner som tål väder och vind. De lite mer avancerade lösningarna med fackverk och glas känns mer som kristallpalats än tält! Till tälten och paviljongerna kan du givetvis även beställa golv, mattor, tygdraperingar, belysning, värme, möbler och all slags dekor som skapar läckra miljöer utifrån dina önskemål.

Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig med förslag och valet av rätt tältlösning för just ditt event. Vi kan sätta upp festtält och paviljonger var som helst ni tänkt er, så länge det är tillåtet. Med tält och paviljonger går det att anordna event för mer än 1000 personer, en unik möjlighet för fest!

Bilder

Yvette Cirillo

Project Manager

”Tält och paviljonger erbjuder vackra och eleganta lösningar på event, för nästintill oändliga folkmängder! ”

Kontakta oss
Boka