Studentmenyer

Catering med råvaror i säsong passar perfekt till ert studentfirande! Gör en förfrågan på länken nedan och njut av klimatsmart mat till er mottagning.

Dags för studentmottagning?

Student en av livets höjdpunkter är snart här och vi presenterar här all catering och service ni behöver för ett oförglömlig event.

Vi erbjuder catering på tallrik och i klassisk bufféform. Nytt för 2021 är vårt unika serveringskoncept Food on The Wall där maten presenteras på belysta glasväggar. Vi erbjuder även hela ”paketlösningar ” med catering, service, porslin och tält, allt för att göra er dag till ett event att minnas !

Vi har självklart tagit hänsyn till den situation vi nu har i vårt samhälle och följer myndigheternas rekommendationer gällande både catering och hela eventet.

Vad betyder symbolerna?

Varm= Serveras varm     Vegetarisk= Vegetarisk     Vegansk= Vegansk

Bra att veta

Minimibeställning för vår catering är 10 personer och vi behöver ha din slutliga beställning senast tre arbetsdagar före leveransen. Kontakta oss om du har önskemål om specialkost på grund av allergier eller annat så erbjuder vi alternativa rätter. Angivna priser är hämtpriser. Våra chaufförer kan leverera er beställning till önskad adress mot en kostnad. Returerna hämtas per automatik nästkommande vardag under era öppettider. Samtliga priser exkl. moms (12%).

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.