Vår historia

30 år av catering och event

Från en hushållsspis på Borgmästargatan till en av Stockholms ledande skapare av catering och event. Hur gick det till?

"Fr. v. Göran, Erik och Mårten Kask framför Westers Fisk på Borgmästargatan"

Historien om Westers börjar en vacker dag 1988 då de tre bröderna Kask klev in hos Westers Fisk på Borgmästargatan, en av Stockholms äldsta och mest välrenommerade fiskaffärer. Westers Fisk stod för hantverksglädje och kärlek till råvaran, liksom en intensivt personlig service där kundens upplevelse var kung. Den kulturen lever vidare än idag.

Dagarna startade klockan fem på morgonen i Årsta Partihallar där vi handplockade råvaror från lokala leverantörer. Butiken var en härlig samlingsplats för hela Söder med omnejd, dit folk vallfärdade för unika varor och hög servicenivå. Kvällstid fyllde vi Westers Fisk med aktiviteter i form av matlagningskurser, vinprovningar och skaldjurskokning. Redan första dagen började vi med catering och levererade bland annat ett julbord för 1000 personer första året med utgångspunkt från vår lilla hushållsspis på Borgmästargatan.

Från fiskaffär till eventföretag med helhetssyn
Mer än 30 år senare har Westers vuxit till ett av Stockholms ledande catering- och eventföretag med 25 fasta medarbetare och hundratals extraanställda som bär vår tradition och vårt varumärke vidare i varje personligt möte med kunder och gäster.

Westers började som ett familjeföretag och är det än idag med samma intensivt personliga och engagerade kultur som präglade fiskbutiken. Idag är vi en helhetsleverantör i upplevelseindustrin som skapar kompletta event för företag, organisationer och privatpersoner. Vi är också stolta över att vara en av få aktörer i branschen som erbjuder kollektivavtal till våra medarbetare, en trygghet vi anser ska vara självklar för våra anställda.

Service som gör det lätt att vara en fantastisk värd
Vi nöjer oss inte med att ”bara” laga mat i världsklass: mat och dryck ska dukas upp, serveras och plockas undan; det behövs entrévärdar, garderobiärer, barpersonal, möblemang, blommor och dekor, ljussättning, teknik och tekniker, DJ:s och underhållare – och kunniga projektledare och arbetsledare som håller ihop hela evenemanget.

Det finns egentligen ingen gräns för hur långt vår service kan sträcka sig. Vill du ha hjälp med att formge och distribuera en inbjudan? Vill du ha fotografer och filmare på plats? Kanske behövs det buss- eller limousinservice, övernattning och stimulerande gruppaktiviteter? Vi löser allt, som bara Westers kan.

Med Westers som helhetsleverantör kan du vara säker på att arrangemanget löper smärtfritt och precis som planerat. Vår service ger dig frihet att koncentrera dig på dina gäster.

Kontakta oss

* Genom att skicka formulär till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Boka